Espanya té nova cap del CNI, el Centre d'Intel·ligència espanyol. La casa gran dels espies, vaja. És Paz Esteban, que s'ha estrenat al càrrec de la mà de la ministra de Defensa, Margarita Robles, protagonitzant un episodi tan fugaç com hilarant. Esteban ha entrat per la "porta gran" de la institució, fent el seu discurs a capella. Sense micròfons, vaja. Un detall que no ha passat desapercebut per als tuitaires que van veure l'escena, i que s'han acarnissat contra ella per la paradoxa de destil·la tot plegat. 

Paz Esteban Margarita Robles micro TVE

Paz Esteban Margarita Robles micro @bechoch

Sembla una caricatura. La número 1 del temple dels serveis d'informació espanyols, amb 3.500 persones dedicades a la intel·ligència i la seguretat, desconeix l'abecè d'una escolta: o la fas amb micròfon, o ho tens magre. Només van ser uns segons, però suficients per provocar la reacció de la xarxa, que es pixa de riure. Margarita Robles la va salvar d'un ridícul més gran , anant 'al quite' i acostant-la al faristol, però el mal ja estava fet. I quin mal.

Paz Esteban Margarita Robles 2 EFE

Paz Esteban Margarita Robles EFE

Que estrany que no trobessin les urnes de l'1-O. Són un acudit

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat