Guillamino és un dels músics catalans més personals i originals del panorama actual.

guillamino

@guillamino

Exponent de la música electrònica, el de Barcelona ha creat, juntament amb Jair Domínguez, una peça de la qual tothom en parla. Un tema sota els sobrenoms de Gitano y cabra pel que han comptat amb la inestimable col·laboració d'un altre comunicador que duu el xou a la sang i que deixa la vergonya a casa quan surt al carrer, Òscar Andreu, àlies El Gran Dellakarma

oscar andreu

jair

Tots tres han gravat el tema Gran Muralla II, i la millor definició del que es pot veure en el videoclip l'ha fet el company de fatigues d'Andreu, Òscar Dalmau: "camises de camuflatge + animal print + mocadors al cap + dents amb bràquets + molt vocoder + acreditacions penjant + "cumpleanys" rimant amb "julian assange" + coreografia de psicomotricitat limitadíssima + videoclip gravat amb quatre duros = HIT". Hit no ho sabem si ho serà, però paga molt la pena veure i sentir la hilarant proposta:

El dia del meu cumpleanys, sol com en Julian Assange... Meravellós.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat