Aquest 6 de gener de 2021 passarà a la Història com el dia que la democràcia dels EUA va semblar una pel·lícula de catàstrofes: Asalto al Capitolio. Fins ara només hi havia terroristes entrant a la Casa Blanca o al Capitoli per imposar una dictadura a les sèries o el cinema. Ara també a la vida real. D'entre les imatges que ha deixat l'atac n'hi ha un que arriba especialment a Catalunya. D'entre els assaltants algun era famós: un exjugador del Barça:  David Wood, estrella del mític equip de bàsket que va guanyar la lliga de 1990. 

DAVID WOOD 1990:

david wood 1990 efe

89 90

David Wood i l'equip de 1990, EFE

DAVID WOOD 2021:

wood trump 1

wood trump 2

David Wood, assaltant trumpista, Twitter

Wood fa 2,06 metres i als 56 anys ha perdut el cap. Amb una banya vikinga i xandall dels EUA cridant a derrocar la presidència de Joe Biden. Després se n'ha penedit i ha esborrat l'streaming tot i seguir cridant "frau electoral". Ha escrit a Facebook: "He esborrat les publicacions a la manifestació del Capitoli i del President Trump per resar. Ho he trobat extremadament segur entre persones que estimen el nostre país. Tanmateix vaig veure 10 cridaners enfadats que podrien ser problemàtics. Enfadats perquè no es descompten els vots il·legals (sic) i no els culpo. Jo hi era per pregar i mirar. Us estimo". Mentides, agressivitat i oració. Trumpisme.

ASALTANTES cAPITOLIO TRUMPISTAS gtres

Asaltants Capitoli, GTRES

Un equip de somni amb Epi, Solozábal, Jimmix, Norris i Trumbo que tenia un nordamericà boníssim a qui el Palau Blaugrana adorava perquè es trencava la cara pel Barça. Ara se la trenca per la ultradreta. Que s'acabi ja 2021.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat