Una empresa amb milers de treballadors és una bogeria de croissanets d'aniversari: cada dia segur que algú fa anys. Impossible aprimar-se amb tantes pastetetes de cortesia. Qui ha portat esmorzar a la redacció ha estat el presentador de política Jordi Eroles: ha fet 51 anys. L'expresentador del 3/24 ha hagut de precisar que malgrat l'efecte òptic de les espelmes no és tan gran com alguns li volien atribuir:

jordi eroles TV3

TV3

Les estovalles i copes de vidre acrediten que no és el menjador de TV3. Eroles ho ha celebrat en família, cofoi després que ja està totalment recuperat de la baixa per un problema a l'eina de feina: les cordes vocals. El presentador, a qui Josep Cuní i TV3 van triar com a substitut un estiu per fer Els matins d'estiu, afronta la cinquantena amb energia i feina. El més que possible any electoral a Catalunya posa en alerta tota la secció de política de TV3. Tanta que el seu jefe, l'editor del TN Toni Cruanyes, el felicita i Eroles confessa el seu secret de bellesa:

eroles amtins tv3

TV3

Habitual del Parlament, el feliciten també polítics, personatges públics i fans. Els ha contestat a tots, un per un::

L'últim és el millor. Una TV diu que un home de 51 anys és un "ancià". Eroles només ha hagut de posar-se ulleres, però està com nou. Per molts anys.