Hi ha moments de ràdio màgics, altres de divertits i n'hi ha de surrealistes. I a vegades hi ha instants que combinen totes tres condicions. Ha passat durant l'entrevista que Josep Cuní ha fet a Núria Espert al seu programa matinal de la Cadena Ser Aquí Cuní (103.5, FM). Al Teatre Romea fins el 26 de gener l'actriu recita Romancero Gitano de Lorca. En les entrevistes de promoció sempre hi ha qui intenta afegir algun factor original.

nuria espert ACN

ACN

Cuní, com que a l'espectacle sona Canción del jinete en veu de Paco Ibáñez decideix que truquin el cantautor per conversar amb Espert. Però a moltes agendes de productors de Barcelona surten dos noms junts: Paco Ibáñez cantautor i Francisco Ibáñez, dibuixant i autor de Mortadelo y Filemón. I va passar això (minut 6:05). Connecten amb Francisco Ibáñez:

El ninotaire sorprès diu "Mortadelo está a años luz de la intelectualidad de Núria Espert. Se convierte en un gigante cuando voy a firmar y hay colas de 300 personas. Mi personaje también se convierte en un monstruito". Una confusió surrealista entre dos genis que tenen el mateix nom Paco /Francisco Ibáñez. El programa va trucar després al ninotaire per disculpar-se per l'equívoc i el dibuixant diu que sempre li passa, que els confonen: "Soy el de lápiz y papel, somos dos genios cada uno en su estilo. No soy el de la guitarra y la canción".

Paco Ibáñez

Francisco Ibañez Mortadelo y Filemon - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

Moment hilarant que passarà, per mèrit de tots quatre Cuní, Espert i els Ibáñez, a la petita gran història de la ràdio catalana.