"Dios los cría, y ellos se juntan". Millor dit, "ellas". La imatge sembla innocent, però té de tot... i gens de bo. Mentre Madrid pateix l'impacte brutal del coronavirus i les mesures classistes de la seva presidenta, Isabel Díaz Ayuso, la 'pepera' es passeja desvergonyida per les terrasses de la capital d'Espanya. Alternant amb els 'pijos' més 'pijos', feliç, contenta, llançant petonets a la càmera i fent el signe de la victòria. La pregunta és: quina victòria? 

presidenta madrid ayuso pedro sanchez - efe

Isabel Díaz Ayuso - EFE

bronca froilan mar torres revista

Bronca Froilán Mar Torres @diezminutos

Els gestos de la IDA en una situació tan greu com la que pateix Madrid i, especialment, els barris i municipis desafavorits de la Comunitat, són prou lamentables, però Ayuso sempre amaga cartes sota la màniga. I en aquesta ocasió, el 'joker' se situa un metre més a la seva dreta: Mar Torres, hereva del milionari imperi d'embotits murcians d'El Pozo, i molt popular per les seves operacions d'estètica, fotos picantones i haver estat nòvia de Froilán. Torres escrivia al seu Instagram: "una tía 10", mentre que al vídeo cridava "encantandora". Ximpleries del barri de Salamanca, protagonitzades per dos dels personatges més penosos dels benestants de Madrid. La xarxa, entre la rialla i el fàstic.

Isabel Díaz Ayuso petons terrassa @martorress

Isabel Díaz Ayuso petons terrassa @martorress

Isabel Díaz Ayuso bevent EP

Isabel Díaz Ayuso bevent EP

Mar Torres novia Froilan @martorress

Mar Torres exnòvia Froilan @martorress

Així és Ayuso: pèssima política, pitjor gestora... però eterna aspirant a influencer fatxa. "Besis".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat