La necessitat d’estar sempre perfectes que tenen alguns famosos de vegades els du a cometre autèntiques barbaritats amb els cirurgians. La reina Rània de Jordània, el cantant Axl Rose o Ivonne Reyes en són alguns exemples. Però n’hi ha molts més.

ivonne reyes GTRES

Ivonne Reyes | GTRES

carmen borrego  telecinco

Carmen Borrego | Mediaset

Fa temps que coneixem les excentricitats d’algunes estrelles i tractaments com la baba de caragol, l’esperma de balena (el nom pot portar a equívocs, prové del cap de la balena) o el blanquejament anal són de sobres coneguts. Fins i tot l’actor Paco León en va fer un monòleg a ‘El Club de la Comedia’ que es va viralitzar a través de la xarxa.

Però la capacitat que tenim els humans de superar-nos no té aturador i ara hem descobert que entre algunes famoses triomfa un nou tractament estètic que és, si més no, controvertit. Es tracta del facial de penis.

Una de les famoses que confessa haver-se fet el tractament és l’actriu australiana Cate Blanchett, i n’està contentíssima. En una entrevista a la revista ‘Vogue’, Blanchett assegura que l’actriu Sandra Bullock es va fer el tractament facial de penis amb ella.

cate blanchett wikimedia commons 2

Cate Blanchett | Wikimedia Commons

sandra bullock wikimedia commons

Sandra Bullock | Wikimedia Commons

El que explica és força desagradable: “Fa olor d’esperma”. Aquest és el preu que cal pagar, a més dels 500 euros que costa, per rejovenir el rostre amb prepucis humans. La ideòloga d’aquesta tècnica, l’esteticista Georgia Louise, explica al ‘Daily Mail’ que fan servir prepucis de nounats coreans que han estat circumcidats. Les cèl·lules mare que hi ha en aquesta miqueta de pell es poden utilitzar per estimular el col·lagen. Amb aquestes dades a la mà no sona gaire engrescador, però mai se sap.

sandra bullock ellen show

The Ellen DeGeneres Show

Encara no ha arribat el dia que aquesta tècnica revolucionària creui l’Atlàntic i comenci a fer-se a casa nostra. Potser aquest 2019 serà l’any que estarem tots desitjosos de rejovenir-nos la cara a base de penis coreans.