Que el temps passa no és una realitat que tothom vulgui assumir. Els humans encara no hem trobat la font de l’eterna joventut i això és un problema per aquells que voldrien beure el seu preuat elixir. Hi ha qui prova d’amagar l’edat llençant-se als braços dels cirurgians plàstics. La cantant Tamara i Ivonne Reyes han passat pel quiròfan fa no gaire, amb un resultat que ha horroritzat tothom, Maria Lapiedra gairebé ha perdut el melic i els empelts han fet que Dinio tingui el cap com un cogombre.

ivonne reyes GTRES

Ivonne Reyes, operadíssima | GTRES

A l’altre costat de l’Atlàntic també hi ha qui li ha agafat afició al bisturí, sovint amb resultats discutibles. Melanie Griffith n’és un exemple. Després de passar pel quiròfan l’actriu té una cara totalment nova. Res a veure amb com era abans. Impossible reconèixer-la.

melanie griffith

Melanie Griffith i la seva nova cara després de passar pel quiròfan | @instylemagazine

Ara són dos artistes internacionals els qui han aparegut absolutament irreconeixibles en un combat de boxa, als EUA. Cabell llarg, maquillatge, joies... semblen dues senyores grans. Res més lluny de la realitat. Es tracta de l’actor Mickey Rourke i del cantant Axl Rose, de Guns N’ Roses. Tenen 66 i 56 anys, respectivament, però qualsevol podria pensar que en tenen 20 més.

mickey rourke axl rose twitter

Mickey Rourke i Axl Rose, totalment irreconeixibles per tanta cirurgia | @glambros

axl rose instagram

El cantant Axl Rose de jove. La transformació és més que evident | official_axlrose

La xarxa de seguida ha esclatat de riure. Com és possible que comencin a operar-se la cara i no sàpiguen quan s’han d’aturar?

Amb el fred la pell s’estira. Compte que al Nadal no els saltin les grapes i quedin arrugats com una pansa.