La figura de la reina Letícia ha estat objecte d'especulacions i controvèrsies a causa de la seva personalitat dominant i controladora, tant en la seva relació amb el rei Felip VI com en la seva vida amorosa. Qüestions que han augmentat després de les revelacions de Jaime del Burgo sobre presumptes infidelitats durant el seu matrimoni amb el rei.

No és la primera vegada que es parla de la vida sentimental de la reina Letícia. I no només d'ara. Periodistes especialitzats en la casa reial com Pilar Eyre o Jaime Peñafiel han donat detalls sobre les seves aventures quan era més jove. Les més reveladores les va donar la periodista, quan va parlar de la "vida sexual activa als càmpings de la Costa Brava" de Letícia quan venia a passar estius aprofitant que la seva germana Telma estava estudiant a Catalunya.

L'escena més violenta relatada sobre la reina Letícia

Tanmateix, jutjant pels episodis foscos sobre un incident ocorregut durant un dels seus romanços juvenils, que mostren una faceta més violenta de la consort, han quedat algunes coses al tinter.

Letizia
Letizia

Segons relats de Jaime Peñafiel, Letícia va tenir un romanç amb un periodista quan va estar a Mèxic. Aquest periodista, segons va revelar Joaquín abat al seu llibre 'Letizia, una biografia no autoritzada', era Jim Russo. Amb ell, Letícia hauria protagonitzat un episodi de violència en un hotel de Las Vegas.

Li va fer un tall al coll amb les ungles

Segons va explicar Peñafiel, en un rampell de passió, Letícia hauria agredit físicament Russó, causant-li un tall al coll amb les seves ungles, deixant-lo gairebé inconscient a terra. "Era una passió tan forta que quan ell viatja de Guadalajara a Las Vegas, Letícia viatja per trobar-se amb ell, al qual li dona una pallissa que li talla el coll," va revelar.

Aquest incident, descrit com una confrontació violenta per Peñafiel, revela un costat fosc de la reina Letícia que ha estat silenciat per la Casa Reial. Malgrat ser part del seu passat, aquest episodi dona llum sobre aspectes desconeguts de la vida de la consort abans del seu matrimoni amb Felip VI.

I atenció, perquè el relat no acaba aquí. Peñafiel també assenyala que, durant aquell mateix període, Letícia mantenia una relació paral·lela amb David Tejera, la qual cosa va desencadenar una situació de tensió i confrontació entre la reina i Russó. "Quan tornen a Guadalajara continuen junts", però la tensió seguia. "Letizia li va tirar la biblioteca sencera", va assegurar.