L'any 2003, Felip VI es va enfrontar als seus pares, Juan Carlos i Sofia, que desaprovaven totes les seves xicotes. Fins i tot amb Letizia, el van pressionar perquè se separés, però ell els va desafiar amenaçant de renunciar a la corona. Estava cansat de renunciar a l'amor veritable, que trobava en persones comunes i no en la reialesa. Abans de Letizia, altres dones com Eva Sannum i Isabel Sartorius havien conquerit el seu cor. També hi va haver relacions menys conegudes, com amb Gigi Howard mentre estudiava a Washington amb el seu cosí.

Felipe Letizia cares GTRES
Felipe Letizia cares GTRES

Felipe es va enamorar d'una model i presentadora, es van retrobar quan el seu matrimoni amb Letizia estava mort

L'interès de l'actual rei d'Espanya per la televisió sembla evident, ja que es va enamorar de més d'una presentadora. Letizia no va ser l'única figura televisiva que va capturar la seva atenció. La model Inés Sastre va conquerir el cor del llavors príncep d'Astúries fa més de vint anys. Segons Pilar Eyre, l'actriu i model va sostenir un romanç amb Felipe durant un rodatge a la Costa Brava el 1992, quan ell tenia només 24 anys i ella acabava de complir la majoria d'edat. Encara que la seva relació va acabar, van continuar sent amics, com s'evidencia en fotografies d'ambdós en una escapada a Palma de Mallorca el 1995.

Inés Sastre
Inés Sastre

El destí els va tornar a reunir el 2015 durant un sopar organitzat pel president de França, François Hollande, amb motiu de la visita dels reis al país veí. En l'esmentat sopar, Inés va compartir taula amb Felipe i Letizia. Segons relata una periodista, durant l'època en què Inés treballava en televisió, els enregistraments del seu programa s'interrompien totes les tardes perquè pogués atendre una trucada de Felip VI. Posteriorment, Sastre es va traslladar a París per expandir la seva carrera internacional, però el romanç va continuar. Encara que es deia que el príncep viatjava amb freqüència per visitar-la, ja no hi ha confirmació d'això.

Fa alguns anys, Inés Sastre es va separar de la seva parella, l'empresari italià Michele Alfaro. La seva vida amorosa ha estat tumultuosa; no ha aconseguit trobar una relació estable. Es va casar una vegada amb el baró sard Alexandro Corrías, amb qui va tenir el seu fill Diego fa deu anys a París.