Letícia viu els seus mesos més incòmodes. La reina ha perdut el control de la institució amb la campanya de desprestigi que s'ha fet contra ella. Es desconeix qui és darrere de tot això, però ella sabia perfectament que Jaime del Burgo anava a reaparèixer i destapar el secret més gran de la Zarzuela a les seves xarxes socials. Per l'amor que un dia es van tenir, la dona de Felip va parlar personalment amb l'advocat i li va demanar que guardés silenci, no estava disposat, llavors només li va demanar que no parlés en l'aniversari de Leonor per no enterbolir un dia tan important i especial. En això últim va complir la seva paraula. L'ex de Telma Ortiz va revelar un mes més tard que Letícia havia estat infidel a Felip amb ell durant diversos anys. Això explicaria la gran crisi que van viure els reis el 2012. Van estar a un pas de divorciar-se, una cosa que no va succeir per l'escàndol que suposaria. En el dia d'avui es creu que el matrimoni estaria totalment trencat, haurien cessat la convivència.

EuropaPress 5858673 reis felipe letizia junt filles princesa leonor infanta sofia procesion
EuropaPress 5858673 reis Felip Letícia junt filles princesa Elionor infanta Sofia processió

Arran d'aquest escàndol, s'han recordat algunes de les vegades en què es va creure que Letícia podria haver estat infidel a Felip o a Alonso Guerrero, el seu primer marit. La mare de Leonor i Sofia ha quedat retratada com una dona adultera. Segons detallen alguns experts a Casa Real com Pilar Eyre o Jaime Peñafiel, quan la periodista va conèixer el príncep no era soltera, mantenia una relació amb el company de professió David Tejera, també amb Jaime del Burgo, fins i tot va tenir una aventura amb un pilot de les forces aèries britàniques quan la van enviar de corresponsal a la guerra de l'Iraq. Precisament és a aquest a qui Letícia ara vol silenciar com sigui. S'hauria posat en contacte amb ell personalment. Només falta que trenqui el seu silenci i acabi per sempre amb la imatge de la monarca.

Letícia i Jim van discutir i van deixar de veure's, la reina té molta por

Letícia i Jim van tenir un breu romanç quan no tenia més de 20 anys, encara no s'havia casat amb Alonso Guerrero, però mantenia una relació amb ell. Ella treballava com a becària en l'agència EFE, on també hi havia Russo. Segons va explicar ell mateix al periodista Antonio Montero, la seva relació es va consumar a l'hotel Holiday Inn del carrer Ourense de Madrid i posteriorment, al Parador d'Almagro. La reina sempre s'ha vist amb els seus presumptes amants en pisos de lloguer o en hotels de Madrid molt discrets.

Durant la seva estada a Mèxic, Letícia va voler tornar a veure Jim, que en aquell moment vivia a Houston. "Lògicament van compartir llit. També van anar a Las Vegas". Segons Jim Russo, "Letícia no em deixava cagar al bany de l'habitació de l'hotel. Havia de baixar al lobby. Entenia que jo havia de fer-ho perquè soc humà, però no al seu bany". Ja va mostrar el seu caràcter autoritari. Es creu que aquesta relació no va acabar bé, tenien fortes discussions, en una d'elles Letícia li va clavar les ungles. Per aquesta raó, la reina té por que Russo vulgui treure'n profit.

jim russo abans2
jim russo abans2