Durant anys, la Casa Reial ha mantingut un ferri control sobre la vida privada de la princesa Elionor, especialment respecte a les seves relacions sentimentals. Tanmateix, ara que ha assolit la majoria d'edat, Zarzuela enfronta serioses dificultats per contenir l'allau d'informació sobre els presumptes festejos de l'hereva al tron.

La periodista Pilar Eyre va revelar que Zarzuela en el seu moment havia sol·licitat als mitjans que respectessin la privacitat de la princesa en aquest aspecte. "A nosaltres... bé, potser revelo una cosa que no hauria..., però fa un parell de setmanes Casa Reial es va posar en contacte amb mitjans de comunicació, amb una nota amable, afectuosa i simpàtica, recordant-nos que Elionor és encara menor d'edat, i que hi havia certs temes, festejos, rotllets, que estava protegit, no per censura, sinó per ser menor d'edat", va comentar en TV3.

Les informacions sobre la vida amorosa de Elionor escapen als controls de Zarzuela

Unes instruccions que continuen vigents malgrat que fa gairebé 4 mesos que Elionor és major d'edat. No obstant això, Zarzuela està tenint problemes per contenir aquestes informacions. Per molt comunicat que faci, els mitjans donen curs a les seves publicacions sobre la vida sentimental de l'hereva. Ja ho va advertir Eyre: "A partir del 31 d'octubre protagonitzarà moltes portades, a ella, els seus xicots presumptes, reals i irreals". I l'advertència s'ha convertit en realitat.

Leonor GTRES
Elionor GTRES

Des que va complir els 18 anys, Elionor ha estat el centre d'atenció dels programes, tabloides, revistes i portals digitals, que no han tardat a especular sobre les seves relacions amoroses. La llista de presumptes xicots de la futura reina és llarga i variada, la qual cosa n'ha portat alguns a qualificar-la com una autèntica trencacors. La futura reina explora l'amor sense lligams ni compromisos, seguint els passos de la seva mare, la reina Letícia, una dona liberal en la seva joventut. I malgrat les instruccions emeses des de la Casa Reial per evitar parlar sobre la vida amorosa d'Elionor, els mitjans de comunicació no han dubtat a publicar rumors i especulacions sobre els seus possibles romanços.

La princesa Elionor, una autèntica trencacors

La jove princesa ha estat vinculada sentimentalment amb nois tant a Espanya com a l'estranger. Durant la seva estança a l'internat de Gal·les, diversos joves se li van declarar, encara que només un va aconseguir conquerir el seu cor de manera oficial, segons expliquen algunes fonts. Parlem del jove Gabriel, aquell brasiler amb residència a Nova York amb qui es va veure Elionor molt a prop durant la seva graduació. Tanmateix, aquella relació no va anar a més. I des de la seva tornada a Espanya, Elionor ha estat relacionada amb diversos nois. Per exemple, amb un dels seus companys del centre militar de Saragossa. L'intercanvi de paraules i somriures entre ells quan es van creuar en el besamans del Dia de la Hispanitat al Palau Reial va alimentar els rumors sobre un possible romanç entre ambdós.

Leonor en el Dia de la Hispanitat GTRES
Elionor en el Dia de la Hispanitat GTRES

Però les especulacions no s'aturen allà. Recentment, s'ha revelat que la princesa hauria mantingut una relació amb un jove anglès, a qui va visitar a Londres durant un cap de setmana. Segons alguns informes, Elionor té amistats molt properes a la capital britànica. "Té amistats molt intenses a Londres i li han donat el cap de setmana de descans per estar amb qui vol estar. Us dic que Elionor té a Londres amistats especials, molt intenses, importants per a ella", van apuntar en el programa 'Vamos a ver'.

A més, s'ha informat que els guardaespatlles de la princesa han hagut d'intervenir en més d'una ocasió per foragitar pretendents no desitjats durant les seves sortides nocturnes a Madrid i Saragossa. Aquests incidents només han alimentat l'especulació sobre la vida amorosa de Elionor i han posat Zarzuela en una situació cada vegada més incòmoda i complicada.