S'apropa el moment. Cada vegada queda menys perquè el llibre de Jaime del Burgo vegi la llum. L'advocat té pendents uns quants secrets de la reina Letícia i del seu matrimoni amb el rei Felip VI que promet remoure una mica més el passat més fosc i ocult relacionat amb la consort. Segons Jaime Peñafiel, només ha sortit a la llum un 5% de les informacions que manipula Del Burgo.

Un llibre explosiu per a la publicació del qual Del Burgo ha creat la seva pròpia editorial. Vol evitar filtracions i pressions en el moment de portar-lo a les llibreries. "Aquesta setmana es van crear les companyies 12co Books i 12co Llibres per publicar el 2024 l'autobiogràfic 'Y nada más que la verdad'. D'aquesta manera controlarem el procés complet, edició, impressió i distribució. Serà accessible en format ebook per a Apple i Kindle i estarà a la venda a les principals llibreries d'Espanya i d'Hispanoamèrica. Serà traduït a l'anglès, alemany, italià i francès. El llibre físic incorporarà un nou sistema nou al món editorial per evitar plagis, còpies, filtracions. Llegir i jutjar. Per aquest ordre", va publicar fa unes setmanes Del Burg a X, abans coneguda com a Twitter.

Jaime del Burgo
Jaime del Burgo

Jaime del Burgo prepara la bomba final contra la reina Letícia en forma de llibre

S'espera que al llibre figurin tots els secrets necessaris per aclarir la versió de Del Burgo, així com algunes proves que corroborin la seva veritat. I no només referent a les èpoques en què Letícia presumptament va enganyar Felip VI. També del passat d'ambdós. Per exemple, de quan es van conèixer. Un episodi que podria generar més controvèrsia. I és que estaríem parlant de la versió analògica de Tinder.

Es coneix que en la seva etapa de solteria, Felip participava en festes exclusives organitzades per alguns dels seus amics. Per exemple, les que se celebraven a la casa d'Álvaro Fuster a Pozuelo de Alarcón o a l'àtic de Pedro Erquicia. Festes que el seu amic Javier Hidalgo omplia amb senyoretes de catàleg, models i presentadores conegudes. De fet, va ser en una d'aquestes festes on va conèixer Eva Sannum. I també a Letizia Ortiz, en aquell temps presentadora dels informatius de Televisió Espanyola.

Letizia en TVE
Letizia en TVE

El que no s'explica de com Letícia i Felip van acabar coneixent-se

Segons la versió oficial, Felip i Letícia es van conèixer a l'àtic de Pedro Erquicia, en una nit en què ambdós van estar parlant llargament abans d'acabar intercanviant els telèfons. El que no s'explica és que Letícia formava part de la llista de dones escollides a l'atzar, entre elles presentadores, que servia per augmentar el nombre d'assistents a aquelles festes.

Un detall que coneix Del Burgo i a què s'espera que faci referència en alguna de les seves pàgines. I és que la revelació d'aquest secret aconseguiria l'efecte que busca l'exmarit de Telma Ortiz: fer mal a Letícia.