"Letizia odia a los animales y mató al perro de Felipe". Aquesta frase de Jaime Peñafiel resumeix molt bé com la reina espanyola detesta els animals. Explica que "Cuando en 2004 contrae matrimonio, lo primero que hizo Letizia fue prohibir que el perro Puskin durmiera no en el dormitorio con su amo sino en la casa. No soportaba entonces ni los perros ni los gatos". Què va passar amb la bèstia? "Felipe lo pasó muy mal. Para evitar mayores problemas, aceptó lo que ella había decidido. Cuando al pobre perro le echaron de la casa, debió internarse en los montes que rodean La Zarzuela. Posiblemente, moriría de frío o atacado por los jabalies u otras alimañas que habitan en la reserva porque de él no se volvió a saber".

letizia camilla perro

Letícia acarona un gos en presència de Camilla Parker-Bowles (GTRES)

No es deixin enganyar per aquesta imatge. Letícia odia els gossos. No només es va ventilar el de Felip. També s'ha mostrat implacable amb les seves pròpies filles. A casa dels Borbó hi ha una gossa llaurador de color marró que es diu Sara. Va ser un regal dels reis a la princesa Elionor quan va fer la comunió. Però més aviat sembla que Leti no hi va tenir res a veure perquè no passa molt de temps amb la família. Explicava Jaleos que "Sara convive más con el personal de la casa que con su dueña, aunque ella y su hermana la adoran, al igual que el Rey". Però les normes de Letícia, en aquest sentit, són molt estrictes: la mascota no pot entrar a casa

elionor gossa

Elionor (GTRES)

A Zarzuela no veuran pas cap imatge, foto o vídeo on es vegin les nenes jugant amb un gosset. Ni Felip. Els veuran menjant saníssimes i avorridíssimes sopes de bledes, però Letícia no dona peu a que s'ho passin bé amb cap mascota. Per això, un vídeo de la seva archienemiga pública número 1, Marie-Chantal Miller, l'ha tornat a ensorrar.

marie chantal miller

Marie-Chantal Miller

Qui va dir de Letícia que "La reina madre no merece este tipo de trato. Uau. Letizia está enseñando su auténtica cara"en referència al lleig de Letícia a la reina Sofia a la Catedral de Palma, sap que no només Sofia no rebrà cap tracte afectuós per part de la seva jove, sinó que tampoc ho faran els gossos. Ella, en canvi, en té dos. I un vídeo deliciós gravat a la seva cuina ha encantat els seus seguidors, amb un dels dos animals agafant-li una joguina a l'altre, més petitet.

Una imatge d'estar per casa, plena de tendresa, que mai veurem a Zarzuela.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat