Les imatges de Letícia forcejant amb la reina Sofia per impedir que es fes una fotografia amb les seves nétes, Elionor i Sofia, han provocat autèntica consternació a la branca grega de la família. Fins al punt que Marie-Chantal, esposa de Pau de Grècia, no ha pogut contenir la indignació i ha esclatat públicament a través del seu compte de Twitter. "Ha mostrat la seva autèntica cara", ha sentenciat la grega referint-se a la reina espanyola.

Després de contemplar com les dues dones arribaven a les mans en l'intent de Letícia d'impedir que Sofia es fotografiés amb les nenes a la sortida de la catedral de Palma aquest diumenge, Marie-Chantal ha demanat incrèdula a través de Twitter: "És cert?". I la piulada ha donat peu a una conversa amb el periodista de Vanity Fair Martin Bianchi.

El particular Via Crucis de la Sofia d'aquest diumenge de Resurrecció ha commogut l'esposa de Pau de Grècia fins al punt que ha confessat que se sentia enfadada. "Això és horrible!", ha exclamat després de veure l'escena que es va produir diumenge tot i que no ha transcendit fins avui. 

"Cap àvia mereix aquest tipus de tracte!", ha exclamat la princesa que ha acabat sentenciant que Letícia ha quedat retratada amb el seu gest.

L'esposa de Pau de Grècia ha volgut enviar una lliçó a la reina espanyola penjant al seu compte de Twitter una imatge de la seva família amb una avis feliços.

Si les imatges de tensió entre Leticia i Sofia han provocat autèntica perplexitat, la irada reacció de Marie-Chantal ha acabat de reblar el clau en un món que intenta per tots mitjans ventilar els draps bruts -encara que siguin blaus- només portes endins.