Guerra de reines 2. El 2018, a la sortida de la Catedral de Palma, es va produir la imatge esperpèntica de Letícia esbatussant-se amb la seva sogra Sofia per evitar una foto amb les nenes. Ara, a l'entrada dels premis princesa d'Astúries a Oviedo, Letícia va tornar a tenir una nova enganxada amb la reina emèrita. El paperot de Sofia, de qui no saben què fer-ne, es va veure clar a la catifa vermella.  El vídeo on Letícia se les té amb Sofia per fer-la fora de la foto familiar és aquest:

L'alarma la va donar un cop més Pilar Eyre. La cronista reial es pregunta què passa amb Joan Carles. Com pot ser que l'humiliïn d'aquesta manera i convidin la reina emèrita al primer discurs de l'hereva però no el rei de debò, Joan Carles. I es qüestiona el paper de Sofia i explica per què Letícia es tensiona amb la seva sogra que vol ser al mig i no hi hauria de ser:

leti baralla sofia CR

baralla reines 23

TVE

L'escena es ràpida: Sofia no sap on posar-se i Letícia li diu com que s'aparti, el rei Felip intueix nou escàndol i es gira com dient "¿Otra vez un numerito en público?" i la reina Sofia li diu clarament al seu fill "No, no". Letícia torna a recriminar-li alguna cosa a la seva sogra i Felip torna a girar-se com dient "¡Basta!". La que està millor és Elionor que ha après la lliçó i en lloc del cop de mà a l'àvia sembla posar pau. La infanta Sofia a l'altre extrem es fa la boja. Algú els devia informar de la penosa escena de l'entrada perquè Zarzuela va difondre una imatge hipòcrita  a la sortida dels premis: 

sofia leticia abracen premis CR 

abraçada leti sofi CR

Casa Reial

Letícia i Sofia agafades de la cintura com el grup d'amigues de la telesèrie Sexo en Nueva York. Un teatret al Teatro Campoamor. I amor, aquí, poc.