El viatge oficial de Felip i Letícia a Holanda ha donat molt de sí. Visita d'Estat dels monarques espanyols als seus homòlegs holandesos, Guillem i Máxima, que ha servit per enfortir la ja estreta relació entre les dues monarquies i perquè es veiessin moltíssimes imatges dels reis en terres holandeses. Han estat a tot arreu i ens els han mostrat fins a la sopa. Casa Reial ha estat un no parar de publicar imatges de tots els actes i esdeveniments on es deixaven caure. Hi ha hagut de tot: sopars, dinars, visites culturals, trobades amb jugadors del Barça, imatges preocupants de Letícia asseguda pel dolor de peus, gestos de complicitat entre el matrimoni, maletes especials... Desenes d'imatges, looks i escenaris:

Ens hem fet un fart de veure als quatre reis amunt i avall. Junts o per parelles. I per parelles volem dir Felip i Guillem per una banda i Letícia i Máxima per l'altra. Les dues reines han compartit moltes escenes, xerrades, complicitat... i confidències. S'ha vist en les imatges oficials facilitades per Zarzuela... i en les que ha gravat d'estrangis algun periodista. Com una escena molt curiosa entre Letícia i la seva homòloga argentino-holandesa que ha tingut lloc mentre els seus respectius marits passaven revista a les tropes. Unes imatges gravades per un periodista holandès, Rock Evers, que si una cosa deixa clar, donat que no es pot saber el contingut de la conversa, és que quan elles dues estan en la intimitat o semiintimitat, quan estan relaxades xerrant privadament, es mostren més naturals que mai. Mirin les imatges:

En veure-ho, la revista Vanitatis ha comptat amb la col·laboració d'un expert en comunicació no verbal, Cristian Salomoni, que ha analitzat fil per randa tota la gestualitat de la conversa i n'ha extret algunes sucoses conclusions. Per exemple, que "queda claro que la reina Letizia está hablando de algo importante y que le preocupa, está muy seria. Gesticula mucho, que significa que está hablando de algo que le interesa, que necesita explicar bien o algo que para ella es importante. Además, tiene el dedo índice, que parece estar hablando de alguien. Por último, es muy revelador el gesto que hace para terminar, una especie de 'eso es lo que hay'", diu. L'expert té clara la "confianza que tienen. Tanta como para que la reina Letizia comparta con Máxima algo serio y personal, que le importa tanto", incidint en el fet que Letícia miri de reüll per estar segura que estan soles i ningú no les escolta.

dddddddaaaa
Felip i Letícia, amb els reis d'Holanda / Casa Real

De qui estaria parlant? Sigui com sigui, el document gràfic "es muy difícil ver una conversación tan sincera en público. Siempre analizamos actos más protocolarios. La reina Letizia se sincera con Máxima de Holanda. Tiene un comportamiento no verbal suelto, natural. Algo le preocupa, como se ve en esos labios apretados. Hay gestos muy ilustrativos, especialmente llamativo el que hace con la cabeza de reafirmación".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!