Sabem que Victoria Federica pertany a la família borbònica, però per la seva conducta pública hom podria afirmar que està posseïda pels personatges de Dr.Jeckyll i Mr.Hyde de Robert Louis Stevenson. Els seus canvis de caràcter son constants i radicals. La pots trobar petant-se de riure mentre fa l'indi anant de paquet en un patinet elèctric (mentre infringeix unes quantes normes de circulació), i tres minuts després discutint amb un policia municipal. O posant cara de superinfluencer i model de revista en un sarau, i en un tres i no res increpant els mateixos periodistes que la segueixen, l'adulen i l'entronitzen com la it girl monàrquica més guai de la vida. La seva trajectòria vital, curta però intensa, és plena d'aquests episodis contradictoris i viscerals

Victoria Federica patinete GTRES
Victoria Federica de paquet en patinet /GTRES

És el que ha tornat a demostrar aquest dimarts 7 de juny arribant a l'aeroport de Madrid després d'uns dies d'escapada als EUA. Concretament a Orlando, Florida, visitant Disneyworld i d'altres parcs d'atraccions mítics. Disney, sí, el paradís de la fantasia, la il·lusió, l'alegria, els prínceps i les princeses. Bé, també hi ha gripaus. I bruixes malvades. De tot. Però en general, qui visita el parc surt d'allà amb la felicitat d'un infant. I així ha estat, com ella mateixa ha retransmès al seu compte a Instagram. El problema? Que li ha durat ben poc. Torna a estar de mala lluna.

Després d'un vol d'unes 8 hores, previsiblement en business o classes superiors, és clar, la filla d'Elena i Jaime de Marichalar ha aparegut a l'aeroport Adolfo Suárez amb un look que cridava molt l'atenció. Sí, i mira que ella el que volia era precisament tot el contrari, passar desapercebuda i que ningú la mirés ni la interrompés en el seu camí. Ai, amiga, missió impossible. Son les coses de formar part d'una família de privilegiats de bressol i sang, en la que no cal fotre ni brot per tenir el compte corrent ben ple, i a més a més haver entrat al món de les vanitats i les influencers. Manolete, manolete, si no sabes torear... Anava camuflada amb una dessuadora XXL amb caputxa i una mascareta negra tapant-li la cara. Podria haver colat, però és clar: la seva figura és reconeixible, i encara més les seves bosses de mà de marques de luxe i milers d'euros (que li regalarà papá). Un quadre.

Victoria Federica camuflada en aeropuerto GTRES
Victoria Federica "d'incògnit" a l'aeroport / GTRES

Si els curiosos i viatgers que circulaven per l'aeroport (atapeït, per cert, per la febre viatgera postpandèmica i els col·lapses al control d'accés) sabien perfectament qui s'amagava darrera d'aquest outfit, ni parlem dels professionals de la informació rosa. Els paguen precisament per això, que ningú s'ho oblidi. Han trigat tres dècimes de segon en començar a empaitar-la, a bombardejar-la amb preguntes sobre si té nòvio i coses per l'estil, i apa, que la jove s'ha enfadat. El xou complet. S'ha encarat amb la premsa, com explica Chance. "¡Ostras! En la cinta no tío por favor. ¡Ay! No me hables. ¡Jo, no me metas la alcachofa en la boca! De verdad, ya ¿no?". Delicadesa total. Ja saben que a la Borbó no li agrada que li parli la plebe quan ella no vol, i la premsa encara menys. 

Clica a la imatge per veure el vídeo:

Victoria Federica camuflada y enfadada GTRES
Victoria Federica camuflada i cabrejada / GTRES

Proposem una humil solució per als problemes de la Vic: l'exili. Viure fora d'Espanya és bo per al seu estat d'ànim. Mira l'avi, que bé que està allà a Abu Dhabi.