El duel de germans royals i tarambanes ha entrat en una nova fase. Froilán ha quedat fora de circulació després del seu festival particular d'escàndols nocturns i cràpules, i que ha provocat la seva sortida forçosa a Abu Dhabi, recollit pels benefactors àrabs que amaguen Joan Carles als Emirats. Ara és el torn de Victoria Federica, que ha de recuperar el terreny perdut. La jove influencer mantenia un perfil baix sorprenent, però clar: és que el contrast amb els afters-sauna, navalles i drogues de disseny no té res a fer amb photocalls, catifes vermelles i estilismes petulants de la filla de la infanta Elena. Ara, però, l'escenari és un altre. La Vic pot brillar amb llum pròpia. Pot recuperar el seu tron.

Un d'exhibicionista, frívol, hedonista, desmesurat. La seva marca personal, per d'altra banda. En aquest aspecte els nebots de Felip VI són autèntics mestres tot i la seva joventut. Ara bé, hi ha una diferència substancial: mentre que en Pipe es mou a la foscor i intenta, sense èxit, passar desapercebut, la seva germana reclama casito a tot arreu. Vol ser famosa, una it-girl, lo más de lo más. Desitja que l'adulin, li facin reverències igual que ella les fa a la seva iaia Sofía, fins i tot somia amb convertir-se amb un personatge de reality o d'un concurs de tv. Ja li va bé, té molts amics que surten de 'La Isla de las Tentaciones'. Diuen que la van convidar a 'El Desafío' d'Antena 3, però que Joan Carles va vetar la seva participació al programa produït per Pablo Motos. Juancar posant seny, qui ho havia de dir. 

Victoria Federica y Froilán Europa Press
Victoria Federica i Froilán / Europa Press

Victoria Federica de festa a la llotja del Bernabéu, cares ridícules

Doncs bé, descartada aquesta via, la jove no defalleix i ho ha tornat a intentar en un escenari gegantí com el Santiago Bernabéu. Sí, la Vic és merengona i aficionada als toros, quina sorpresa, oi? Va assistir al Reial Madrid - Elx de fa un parell de dies, vibrant amb la victòria local per 4 a 0. Evidentment ho feia a la llotja VIP amb dues amigues, totes elles molt exaltades, de festa. Darrera seu, Vinicius Jr, sancionat. El jugador, els 44.319 aficionats que l'acompanyaven al camp i els espectadors que ho miraven per televisió la van contemplar fent un ridícul infantil molt adient per al seu personatge. Quines cares. Impossible semblar una persona normal, sempre ha de donar la nota.

Victoria Federica campo Real Madrid Tik Tok
Victoria Federica fent el ridícul al Santiago Bernabéu / Tik Tok
Victoria Federica campo Real Madrid 2 Tik Tok
Victoria Federica fent el ridícul al Santiago Bernabéu / Tik Tok

Miracle: la filla de la infanta Elena somriu a les càmeres de televisió. Quina diferència

Imaginin com va ser la cosa que els presentadors de DAZN, entre els quals estava el mite madridista Guti, van al·lucinar. No donaven crèdit. "¿Victoria Federica? ¡Ah sí, es verdad, y saluda a la cámara! Pues sí, mirala..." El discurs, light; el gest de la reportera, d'estupefacció. La Vic saludava a la càmera com si no n'hagués vist una en la seva vida; quina diferència amb els reporters de la premsa rosa que li demanen opinió i l'enregistren al carrer: amb aquests abandona la simpatia i passa a l'ofensiva, empenyent, posant males cares i responent de forma mal educada. Deu ser la passió blanca, que la transforma. Una perleta. 

@dazn_es Vivir un partido en el Santiago Bernabéu nivel Victoria Federica 👑 Esto sí que es una fiesta 𝐑𝐄𝐀𝐋 en el palco 😅#LaLigaEnDAZN ♬ sonido original - DAZN España
Victoria Federica campo Madrid Guti Tik Tok
Guti flipant amb Victoria Federica al Bernabéu / Tik Tok

Victoria Federica només somriu de festa... o de festa. No és gaire original.