Victoria Federica a Barcelona. Fent el què? Doncs res de l'altre món, les tres F: festa, fotos i festeig. Així, dit de manera fina i elegant. La neboda influencer del rei d'Espanya té una mina d'or a Catalunya, pel que fa a les seves relacions amoroses i passionals. No en té un, sinó dos nòvios catalans. El de més força, Álex Recort. Un model molt guapo, unionista, i amb qui té les seves cosetes des de fa un any i mig. Després està el pilot de motos Albert Arenas, amb el que també fa el Guadiana, en aquest cas el Besòs o el Llobregat. Els Borbons detesten Catalunya com a concepte i com a nació, però si parlem de tenir marro, la cosa canvia. 

Cap dels dos homenots de la filla de la infanta Elena, però, van acompanyar-la públicament durant el sarau que va atendre al Passeig de Gràcia. Un esdeveniment d'una famosa marca de rellotges de superluxe, per a qui ha fet alguns treballs publicitaris en el passat. Va ser una de les reines de la jornada, i amb la satisfacció personal de no haver de colar-se en el photocall, com va fer als Grammy Latins juntament amb María Pombo. La Vic ens va deixar una instantània esgarrifosa, al costat d'un altre home famós, guapo, influencer i polèmic. Ah, sí, i amb "pintes". Moltes "pintes".

Albert Arenas y Victoria Federica GTRES
Albert Arenas i Victoria Federica / GTRES

Parlem de Pelayo Díaz, un altre dels convidats a la inauguració de la botiga, i que va decidir no passar desapercebut a la 'milla d'or' barcelonina. El problema amb el Pelayo, però, és que va voler petar-ho tan fort davant del mirall (que cantaria Oques Grasses) que es va acabar disfressant. I no de qualsevol cosa, no: va emular un personatge icònic del cinema, el Tony Montana de 'Scarface'. Una obra mestra de Brian de Palma del 1983, amb Al Pacino fent de traficant cubà a Miami, amb les mítiques ulleres de sol, una metralleta, etcètera. Segur que els hi sona. Apa, comparin. No anem pas desencaminats. 

Tony Montana Scarface Youtube
Tony Montana a Scarface / Youtube

L'expressió de la Victoria amb aquest quadre al costat és d'una complaença absoluta, està encantada de la vida amb el xou... i amb el 'peluco' caríssim que s'haurà ficat a la bossa de mà en acabar el paripé. Esperem que no hagi agafat els de la resta, com aquella vegada en una gala solidària contra el càncer. La seva expressió de plenitud potser respon al fet que és cinèfila. També podria ser que li recordés algun conegut de l'entorn de Froilán, el germà dels 'puti-afters'. En aquella casa agraden els malotes, no es pot amagar. La cosa és que la Vic no pot passar ni un dia sense donar la nota. Com diria Tony Montana, "nadie me hace daño. Solo yo puedo hacerme daño a mí mismo"

Pelayo Victoria Federica Instagram
Pelayo Díaz i Victoria Federica / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!