La Casa Reial espanyola té una relació especial amb Catalunya. Felip i Letícia detesten la part majoritària, la independentista. Elionor parla català i és princesa de Girona, duquessa de Montblanc, comtessa de Cervera i senyora de Balaguer. Cristina ha viscut dècades a Barcelona abans del seu actual exili suís i els seus quatre fills, Juan, Pablo, Miguel i Irene són catalans. Pablo viu a Pedralbes i treballa a Granollers. Queda la branca aparentment més poc catalana: els Marichalar. Però Victoria Federica ha posat fi a aquesta desafecció i la revista Diez minutos la fotografia amb el seu nòvio català Àlex Recort. No és cap aventura, fa un any i mig que tenen una relació. EN Blau els va mostrar junts el juliol de 2022. Ara segueixen:

Victoria Federica yate GTRES
Victoria Federica a bord d'un iot, GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

Aquest és l'Àlex, incomprensiblement el nòvio de Victoria Federica. Van sortir a sopar els dos sols a un japonès de luxe de Madrid aquesta setmana quan els van retratar els paparazzi. A les fotos es comprova la relació sentimental: "Él la ayuda a quitarse unos tacones para ponerse más cómoda con unas zapatillas en plena calle, a la vez que le coloca un abrigo para evitar que pase frío y la agarra por la cintura". Què amaga aquest instagramer i model? Adora la cosina d'Elionor. Segons la revista Diez minutos "parece tener sus ideas muy claras, ya que sigue al Partido Popular y a Vox". Pot millorar la nissaga Borbó i donar-li millors cromosomes al fill de la llargueruda Victoria Federica. Zarzuela no veu amb disgust un gendre català sinó les fotos en aigües balears de Victoria en bikini i tanga, on mostra el cul a la premsa sense cap mirament. El pompis reial:

Victoria Federica bikini GTRES
Victoria Federica en bikini GTRES
Victoria Fedrica tanga culo GTRES
Victoria Fedrica tanga cul GTRES

És el primer Borbó en tanga i mostrant les natges als súbdits. Joan Carles prenia el sol nu però a alta mar, Letícia apareixia en bikini quan era princesa però també lluny de les mirades, i entre la nova generació Borbó, la foto d'Elionor en bikini val tants diners que ningú la pot pagar. Havia de ser Victoria Federica la que en aigües mediterrànies entre nois de la seva edat i alliberada donés el cul a càmera. I qui l'agafa fort de la cintura és un català. Álex i Victoria, la genètica de la Corona està en bones mans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

 

Per Zarzuela és perfecte: català que adora Madrid, bilingüe amb fotos amb la bandera d'Espanya, sense un gram de greix i d'ulls verds. Verde és l'acrònim de Viva El Rey De España..