Cap de setmana intens per a la celebrity Borbó, Victoria Federica. Competicions de salts de cavalls, corrides de toros, gresques i zona VIP d'un esdeveniment potent que se celebrava al temple d'una altra de les seves passions: l'estadi del Reial Madrid. Com que l'equip blanc no tenia res al calendari aquest dissabte, coincidint amb la final de la Copa de la Reina en la qual el Barça va continuar fent història, van tancar un acord per celebrar el primer gran concert musical del remodelat Santiago Bernabéu. El van omplir amb 60.000 persones, mentre tothom, fora de la polèmica "llauna" que ha sorgit de la reforma, parlava d'Alexia, de Salma, d'Aitana o Hansen, d'Ona Carbonell. De l'excel·lència d'unes i la mediocritat d'altres, com Letícia o la Federació espanyola. Una entitat molt més servil amb el futbol masculí que just amb el femení. Especialment si el Reial Madrid entra en joc. 

La polèmica pel que fa a l'estadi blanc no acaba aquí. La cita l'organitzava Telefònica, que està llançant la casa per la finestra amb motiu del seu centenari. Després d'estrenar un vídeo corporatiu amb Felip VI fent un cameo estel·lar, van muntar un festival pop amb artistes com Alejandro Sanz, Hombres G o Taburete. L'alineació no pot representar millor el concepte madridisme, la veritat. I que els convidats de la llista VIP fos gent com Iker Jiménez o la influencer royal, ni en parlem. 60.000 persones van demostrar que la suposada insonorització exterior i l'impacte inexistent sobre la vida dels veïns és una falòrnia. El desastre acústic amb un soroll que supera els límits legals que denuncien els afectats, topa amb una barrera invisible que atura qualsevol queixa. Ni idea de quina és, òbviament. 

Letizia final aburrida TVE
Letícia avorrida amb el Barça / TVE

Tornat a la presència de Victoria Federica al Bernabéu, amb la gresca de tuf naftalènic i volum brutal, és probable que fos aliena al resultat de la final de Copa presidida per la seva tieta. Que arribés allà mentre les culers recollien el trofeu. Sobretot perquè el futbol femení li resulta llunyà, extraterrestre. I a sobre, que es tracti d'un èxit del Barça, de l'enemic. Li concedirem el benefici del dubte, no sigui dit que l'acusem de viure en una bombolla. Potser per això tenia més ganes que mai de trepitjar l'estadi madrileny i cantar amb l'ídol fatxa de Taburete, l'altre Bárcenas de la seva vida, que vestia una samarreta del Madrid traient pit pels èxits de l'equip d'Ancelotti. Però allà, del femení, ni una paraula. Athenea? Qui és Athenea?

Taburete Insta
Taburete / Instagram

Un últim apunt sobre les presències de Victoria Federica al Bernabéu, que no són tantes. Si més no, de manera pública i a la llotja. Potser el que va fer la passada temporada durant un Reial Madrid - Elx té alguna cosa a veure. Un numeret, amb les càmeres de DAZN com a testimonis i un Guti que al·lucinava amb l'escena, provocant també l'estupor de Vinicius Jr., que seia una fila més amunt. Segur que el brasiler li explicaria el numeret infantil al vestidor a l'exmadridista Álvaro Odriozola, amic de la Borbó. El basc, ara a la Reial Societat, és la parella de la germana de la seva millor amiga, Rocío Laffón. La Vic, una crac donant la nota.

@dazn_es Vivir un partido en el Santiago Bernabéu nivel Victoria Federica 👑 Esto sí que es una fiesta 𝐑𝐄𝐀𝐋 en el palco 😅#LaLigaEnDAZN ♬ sonido original - DAZN España
vic rocio laffon insta
Victoria Federica i Rocío Laffón / insta

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!