Victoria Federica últimament surt a tot arreu. No importa el que faci o deixi de fer, si es baralla amb la mare Elena o si va a una festa, si fa el ridícul oferint un discurs en públic o és a punt de fotre's de lloros en un photocall. La neboda del rei Felip VI sempre deixa alguna perleta. Ella es presenta com a una reina de les socialités, però més ben dit seria la reina del chisme. Un personatge clàssic de l'entreteniment rosa. I què passa amb aquesta categoria de famosos? Que la seva vida sentimental s'examina amb lupa. Tothom vol furgar en aquesta parcel·la íntima i sentimental. En el cas de la Marichalar Borbó, hi ha cert misteri. No té parella oficial, però sí molts amics. I d'especials. Saber si són alguna cosa més o no és el passatemps favorit del món del cuore.

La Vic porta temps soltera, des que va trencar amb Jorge Bárcenas, el discjòquei amb el que s'ha fotut bona part de les gresques dels darrers anys. L'amor, però, es va acabar a mesura que creixia la seva projecció mediàtica de famosa pay per view. Ho diem perquè va a esdeveniments, festes i catifes vermelles, però amb una actitud de diva esquerpa que no fa més que reblar la seva projecció d'antipàtica de mena. Cobra, es fa la foto i marxa sense dir una paraula, amb mala cara. No deu ser així en la intimitat, amb els seus col·legues influencers, toreros, cantants, concursants de realities o presentadores de televisió. Per exemple, Paz Padilla: la va convidar a una festa en petit comitè en la que la vam veure fent l'indi, o millor dit, fent l'elf. Quin quadre nadalenc.

Victoria Federica con Paz Padilla Instagram
Victoria Federica "es un elfoooo" amb Paz Padilla / Instagram
Victoria Federica elfo Instagram
Victoria Federica "es un elfoooo" / Instagram

Les relacions amoroses de Victoria Federica, un tema d'investigació recurrent. Té alguna cosa amb un futbolista del Reial Madrid?

Tornem al cor de la germana de Froilán, que ens perdem. L'han relacionada amb el torero Roca Rey, també amb un jove de l'alta societat madrilenya, del que diuen que és el seu nòvio secret. Fins i tot amb un model i empresari d'origen català, Àlex Recort. Però ningú pot anar més enllà, perquè mai no els veiem junts i en actituds sospitoses. I ella és molt d'exhibir-se en públic, la veritat. Per tant la rumorologia gaudeix de barra lliure, cosa que molts podrien estar practicant després de veure una de les últimes instantànies que ha penjat a les seves xarxes. Així, a primera vista, et quedes de pedra: Victoria Federica abraçada i molt, molt, molt afectuosa amb un jugador del Reial Madrid. Un basc que no juga gens ni mica però que cobra com a una estrella: Álvaro Odriozola. Ja. 

Victoria Federica y Jorge Bárcenas huyen en Barcelona Pronovias GTRES
Victoria Federica amb Jorge Bárcenas, el seu últim nòvio oficial / GTRES
Álvaro Odriozola cumpleaños Instagram
Álvaro Odriozola, jugador del Reial Madrid, acaba de fer 27 anys / Instagram

Álvaro Odriozola té parella, per molts "te quiero muchísimo" i cors que li dediqui la Marichalar Borbó

La Marichalar comparteix dues imatges que no semblen actuals, gaudint amb l'Álvaro de moments especials com una escapada a Dubai, davant del monstruós hotel Burj Khalifa, o una platja que ves a saber on és, però que fa goig. Les fotos serveixen per felicitar Odriozola pel seu 27 aniversari, i ho fa de forma efusiva. "Te quiero muchísimo. Por muchos años de felicidad a tu lado". Un parell de cors, un cavall de carreres i una última expressió: "My friend". Oh. Llàstima. Sembla que no hi ha marro. I ho sabem perquè resulta que Victoria és íntima de la germana de la parella del futbolista, Inés Laffón, que pertany a una família de criadors de cavalls de Sevilla. Cavalls, eugues, Victoria Federica. Tot quadra, tot queda a casa. 

Victoria Federica con Álvaro Odriozola Burj Khalifa Instagram
Victoria Federica amb Álvaro Odriozola davant del Burj Khalifa / Instagram
Victoria Federica con Álvaro Odriozola Instagram
Victoria Federica amb Álvaro Odriozola / Instagram

Seguirem buscant-li parella, fins i tot sota les tapes dels iogurts. La tómbola amorosa de Victoria Federica pot donar-nos grans moments.