Ha acabat el Nadal, però no la festa. De fet, aquesta no s'acaba fins que els professionals en la matèria no ho diguin. Un col·lectiu en el que, a la zona VIP, sempre trobem una parella: Victòria Frederica, neboda del rei Felip però sobretot neta del seu avi Joan Carles de Borbó, i el nòvio de la susdita: el discjòquei Jorge Bárcenas. És un tàndem imparable, quina traça. Quin art. És clar, són molts anys i moltes nits d'entrenament per exhibir aquest poderío festiu. A Madrid, al Pirineu aragonès (on sembla que en Jorge es va lesionar, perquè té la mà embenada), a Marbella o a la fi del món: tant se val, sempre trobaran el moment, l'excusa i la companyia per muntar una gresca d'època. 

Aquest cap de setmana post-nadalenc ha tornat a ser mogut per la 'royalité', només amb una diferència: de les festes d'alt copete en les que es va presentar mudadíssima als saraus de desembre, ha passat a un estil molt més esbojarrat, desinhibit i menys peripuesto en les primeres setmanes de gener. Han baixat de la neu a la platja de la localitat malaguenya, tot i que no tenim gaire clar que vegin el mar en la seva estada. De nit i en un local de copes no es veu molt més lluny de la barra i la pista de ball. Ah, sí, i dels reservats on cruspir-te ampolles a preu d'or. 

Victoria Federica con un fan GTRES

Les festes de Victòria Frederica a l'inici del Nadal / GTRES

Telecinco i el programa 'Socialité' de María Patiño han obtingut uns vídeos de la darrera jarana de la Marichalar-Borbó i la seva parella. Un vídeo que ho té tot menys la suposada correcció dels membres de la Corona. No oblidin que, si passés un seguit de desgràcies, la Vic podria arribar a ser reina d'Espanya: és la quinta en la línia de successió, darrera de l'Elionor, la Sofia, la seva mare Elena i el germà Froilà. Imaginin el dia de la seva hipotètica coronació i que algú projecti a la façana del Palau Reial aquesta escena: la monarca buidant una ampolla de licor en la boca d'una amiga en una discoteca en plena  disbauxa. Ben pensat, per què no? En aquest regne ja res és prou sorprenent. Hem vist i seguirem veient de tot. Mentre la Victòria omple el sistema digestiu de la seva col·lega d'aigua amb misteri, el seu nòvio ho peta ballant amb una mà lesionada, però no tant com per no acompanyar la música i abraçar la colla. El programa, però, té una altra visió de la història.

Victoria Federica botella fiesta Telecinco

Jorge Bárcenas fiesta Telecinco

Victòria Frederica i el nòvio Jorge Bárcenas en plena disbauxa / Telecinco

Jorge Bárcenas de fiesta mano escayolada Insta

Jorge Bárcenas de festa lesionat / @jorgebarcenas

Una que resulta curiosa: atenció al rètol, diu que "bebe a morro" de una botella mentre està "desatada". O nosaltres estem malament de la vista, o la que "beu a morro" és una altra. Un detall important i que s'afegeix al malnom que li posa Patiño i companyia. "Victoria Beberica". Segur que els Borbons estan contentíssims amb l'espai de La Fábrica de la Tele, una forma molt original de dir-li... bé, això que estan pensant. La xarxa ha al·lucinat amb tot plegat: amb la influencer reial, el seu comportament, la seva continua manca de respecte per les mesures contra la covid i les seves cares. També amb el tractament de Telecinco, que s'ha quedat a gust. Després diran d'altres. En fi.

Apodo Victoria Federica bebe Telecinco

El malnom de Victòria Frederica segons el programa 'Socialité' de María Patiño / Telecinco

'La vida sigue igual', que canta Julio Iglesias. Hi ha coses que no canviaran mai.