A mida que han anat passant els anys hem anat veient-los-hi les costures als Borbons. L'experiència ens ha fet sabedors d'una certesa: de tot el que diuen que fan, hi ha una part pública, una part reconeguda, que els més monàrquics que els monarques es volen creure a pies juntillas, i una altra part oculta que prefereixen callar o posar sota les catifes de Palau esperant que no surtin a la llum. Fins que els enxampen con el carrito del helado.

felip leticia peto

GTRES

A Joan Carles se li veu el llautó fa segles. Ara, però, els que han quedat retratats són el seu fill i la seva jove. El viatge de noces de Felip i Letícia en resorts de luxe ha tret les vergonyes d'una família que després es va omplint la boca dient que li retiren la paga al campechano. Però el 2004 bé que van passar-se una lluna de mel a tutiplén. Després de la informació destapada per The Telegraph, la revista Vanitatis recorda molt encertadament com la família reial va vendre-li sopars de duro a la ciutadania i va voler fer creure que ells miraven pel país, per les bondats del territori nacional i, com diria Laura Rosel, blablabla

felip leticia gtres 2004

GTRES

Ara hem sabut que els llavors prínceps es van marcar un viatget de traca: Cambodja, Fiji, Samoa, Califòrnia, Mèxic, illes del Pacífic... I en resorts espectaculars. Destins meravellosos en una volta al món de tres setmanes amb les despeses pagades. Quina va ser la versió oficial? "Pocos países pueden ofrecer riquezas en su patrimonio como España"... Això és el que va assegurar aquell estiu del 2004 Zarzuela explicant per què els prínceps d'Astúries s'havien decidit per una gira espanyola per celebrar el seu casament... S'ha de tenir barra. Just després de l'enllaç, es van omplir la boca visitant ciutats com Cuenca, Albarracín o Saragossa. Que si l'oferta del país i tal i tal. Fins i tot, a Sos del Rey Católico (Saragossa) van allotjar-se al Parador Nacional. No a la suite. Segons va explicar el gerent, "No pudimos ofrecerle a la pareja la suite central, porque estaba ocupada, aunque no les importó porque son una pareja sencilla que cenaron y desayunaron en el restaurante del establecimiento los platos incluidos en la carta". Permetin-me: hahahahahaUna pareja sencillaSencilla, però que va tocar el dos a hotels de 6.000 euros la nit a la que va poder.

felip leticia cotxe 2004 gtres

GTRES

Aquells dies, abans de marxar i no dir on anaven, els periodistes li van preguntar a Letícia què tal: "Disfrutando de España", va ser la seva resposta. Disfrutando de España y de los españoles que se chupan el dedo, li faltava dir. Disfrutando de España... Potser les Illes Fiji s'han annexionat a la Corona i no ens hem assabentat. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat