Els Borbons tenen molts sobrenoms. El campechano, el preparao, la jefa o la chacha. Alguns se'ls autoadjudiquen ells mateixos, com el primer autoadquirit per Joan Carles. D'altres els hi col·loquen els pitjors enemics, com el darrer, com li deien els amics de Felip a Letícia. Ara hem sabut per The Telegraph que els reis es van fer dir com els personatges d'una pel·li de Brad Pitt i Angelina Jolie, Sr i Sra. Smith... Igualets. El desvergonyiment de la família reial espanyola no té fre. Però tranquils, que molts més monàrquics que el toro d'Osborne continuaran mirant cap a una altra banda.

leticia felip casament victoria de suecia 2

GTRES

El nou escàndol a la Corona ha arribat en forma de viatge de noces escandalós, gastant a tutiplén per diferents racons del planeta, només uns mesos després de l'11-M. Però és clar, els senyors Smith volien fer el seu viatget després de casar-se i no van estalviar en despeses. Papa paga. I també un amigui de Joan Carles, l'empresari amic de l'emèrit, Josep Cusí, financiant  269.000 dels 467.500 dòlars que va costar la lluna de mel secreta dels actuals reis. Ara es van sabent més detalls d'aquella escapadeta dels llavors prínceps. Jordània, Cambodja, Califòrnia, Mèxic o les illes Fiji... I en resorts de luxe. Com l'exclusiu Wakaya, en mig de la selva tropical i envoltat d'esculls. 33.000 dòlars. Una factureta de no res per un parell de dies.

felip leticia somriuen gtres

GTRES

El paradís tropical ple de platges de sorra d'arena blanca és només a l'abast de les grans estrelles de Hollywood, d'empresaris multimilionaris... i dels reis d'Espanya. Deu cabanes privades, llits king size amb llençols de cotó italià, terres de fusta indígena i banyera de roca de lava, suites reials com 'la Casa dels Núvols', amb 1.000 metres quadrats damunt un cim amb piscina en cascada i megajacuzzi, xef particular i les millors vistes del Pacífic, segons Vanity Fair. Igualet que les vacances de la resta dels espanyols.

wakaya

 

wakaya2

wakaya3

wakaya4

wakaya5

wakaya6

wakaya7

@wakayaclubspa

Això sí, el senyor i la senyora Smith van tenir el detall d'escriure una noteta quan van marxar d'allà després de malgastar els diners. Una noteta manuscrita que, aquesta sí, van signar com a Felip i Letícia, i on es podia llegir: "Quin paradís tan meravellós i remot! Hem passat un temps esplèndid aquí, lluny de la realitat ocupada i tan ben tractats pel seu personal sempre somrient ... Una part molt especial de la nostra lluna de mel! Els nostres millors desitjos per a tots a Wakaya"... Lluny de la realitat ocupada... S'ha de tenir molta, però molta barra. Els que haurien d'estar lluny de la realitat que ocupen, els seients de rei i reina, són ells dos.