La relació dels Urdangarin no és tan idíl·lica com la infanta Cristina sempre ha fet creure la resta de mortals. Ella volia ensenyar al món un matrimoni perfecte, però realment portava anys en una profunda crisi. De fet, quan Iñaki va ingressar a la presó, les visites de la germana de Felip VI es van reduir considerablement fins al punt de ni tan sols aparèixer per allà. Això va donar peu a pensar que el matrimoni no travessava el millor moment, i efectivament així ha estat. Fa més de dos anys es filtrava la infidelitat de l'exduc de Palma amb Ainhoa Armentia. La filla de Juan Carlos pensava que seria una cosa passatgera, però realment no ha estat així.

La infanta Cristina creia que la relació d'Iñaki amb una altra dona seria una cosa passatgera, però han demostrat que van seriosament. La relació es consolida a passos gegantescos. Ara que per fi han firmat el divorci, l'exjugador d'handbol ha fet un pas al capdavant anant-se'n a viure amb ella, i no només això, ha volgut que els seus quatre fills coneguin l'advocada.

infanta cristina amb els seus fills en Córdoba
infanta cristina amb els seus fills en Córdoba

Els fills de Cristina l'han traït

Fins ara cap no s'havia atrevit ja que no volien fer mal a la seva mare, a més, mentre durés el període de divorci, ambdós pares van prometre que no immiscirien als seus fills en els seus problemes. En aquests últims mesos, Iñaki s'ha presentat en un partit d'handbol de Pablo Urdangarin amb Ainhoa, no li va quedar més remei que saludar-lo de forma cordial. L'exduc de Palma també ha passat pel Regne Unit per visitar a Juan i per Cambodja quan Irene realitzava el voluntariat. Els quatre fills de la infanta Cristina coneixen a Ainhoa per obligació, més que per desitjos. La germana de Felip VI s'ha sentit decebuda pels seus quatre fills, quatre traïcions.

EuropaPress 5870124 infanta cristina fill juan valentin urdangarin arribada casament alcalde madrid
EuropaPress 5870124 infanta cristina fill juan valentin urdangarin arribada casament alcalde madrid

Però és que la família Urdangarin Borbón està trencada per més llocs. Des que va saltar el cas Nóos no els va quedar més remei que emprendre camins separats. Van abandonar Barcelona per desaparèixer del focus mediàtic i evitar insults. Els seus fills eren petits aleshores i van haver d'acomiadar-se dels seus amics de l'escola, qui pitjor va viure aquella època era Juan que era més gran.

Els fills dels Urdangarin no van tardar a fer les seves respectives vides per la incomoditat que es respirava en el matrimoni. Juan Urdangarin va ser el primer en desvincular-se completament de la família. Es va quedar al Regne Unit, allà va estudiar uns anys amb Miguel. Ara Miguel té molt bona relació amb Irene, amb qui comparteix sostre en Zarzuela. Tanmateix, amb qui no té la més mínima relació. Es desconeix que ha succeït entre ells.