El proper divendres el Borbón Tour arriba a Catalunya. Felip i Letícia aterraran a Figueres i Barcelona, on probablement el bany de masses que s'han regalat els darrers dies serà un pèl diferent al que s'han trobat visitant altres indrets. Veurem si també es fan fotos grotesques o si pel contrari, i tal i com demanava l'actor Lluís Marco, se'ls hi deixa clar que Prou monarquia.

leticia i felip pou

@CasaReal

Mentre els reis no visiten Catalunya, les que ja hi són, però difícilment es reuniran amb ella, són la germana i la mare de Letícia. Telma Ortiz i Paloma Rocasolano han triat un discret càmping de la Costa Brava per passar unes vacances en la intimitat familiar, tal i com explica Economía Digital. Es tracta d'un complex turístic que la germana de la monarca ja ha visitat anteriorment durant els anys que va estar vivint a Barcelona. La mare i la germana de la reina no han anat soles a gaudir del relax del càmping. Les han acompanyat la parella de Telma, l'advocat irlandès Robert Gavin Bonnar, i els fills de cadascun: Alma, filla de Telma, i els dos fills de Gavin, Cithai i Flori, que va tenir amb la violinista Sharon Corr.

telma ortiz ovio gtres

GTRES

telma ortiz paloma rocasolano 2 gtres

GTRES

Segons explica el citat mitjà, Paloma Rocasolano tampoc ha viatjat sola. Ho ha fet "acompañada por otra persona, de la que las fuentes consultadas no han revelado el nombre". Tots set van arribar a començaments de juliol i aquestes vacances no tenen res a veure amb el viatge oficial que els reis faran a finals de setmana i en principi, no està previst que coincideixin, tot i la proximitat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat