Deliciosa entrevista de Cristina Puig al periodista d'investigació Juan Luis Galiacho al Preguntes freqüents, amb intervenció també de Pilar Eyre. Per aquells espectadors que estan farts d'empassar-se els sopars de duro que els Borbons ens intenten colar, va ser d'agrair escoltar algú que tenia informació real de com són les coses en el si d'una família a la que fa temps que se li veuen totes les costures. 

galiacho faqs

TV3

El més sucós del que va explicar Galiacho va ser quan va recordar què va passar amb Letícia als banys d'un aeroport, amb ella indignada. però també va tenir temps per parlar abastament sobre la figura del rei Joan Carles, en les seves hores més baixes pel que fa a la seva imatge pública, i de la seva amigui més carismàtica, una Corinna que ha engegat el ventilador durant els darrers temps.

Corinna i Joan Carles petó GTRES

GTRES

Arran del viatge de noces milionari de Felip i Letícia en resorts de luxe, li pregunta Cristina Puig al convidat: "El rei Felip sabia d'on sortien els diners?". Respon Galiacho posant l'accent en el fet patètic que els llavors prínceps haguessin d'allotjar-se sota el ridícul pseudònim de Señor y Señora Smith. Com Brad Pitt i Angelina Jolie, però amb més operacions d'estètica. I aporta més dades: "Un pseudónimo que empleaba ya Corinna Larsen con el rey Juan Carlos al que le llamaba John Smith", com el de les bambes. O potser en honor del soldat i marí que va clavar la bandera britànica als Estats Units i es va trobar amb Pocahontas. No sabem si Joan Carles li deia així a ella en la intimitat.

galiacho faqs2

TV3

El cas és que quan Corinna va comprovar com se les gastaven els Borbons, va passar de dir-li John Smith a Joan Carles a ser "un señor anciano que necesitaba cuidados. Eso es lo que más le puede fastidiar al rey Juan Carlos", segons va dir l'experta en Casa Reial, Carmen Enríquez.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat