Sharon Stone és una icona, però no de l'actuació, el glamur o la bellesa, que també, sinó de l'autenticitat. Té un dels coeficients d'intel·ligència més potents del gremi i es nota: llesta, preparada, directa, sense complexos. Ha envellit millor que cap altra estrella de Hollywood dels 90. 30 anys després d'Instint bàsic, l'Stone és de pedra (picada). No s'ha operat res, es cuida l'alimentació i la cara amb cremes facials i el resultat és d'una maduresa seductora. Aquest dijous ha aparegut a la catifa vermella de Los Angeles a una gala de recaptar fons per la lluita contra el càncer i ha semblat una altra persona: no és la filla de Sharon Stone. És ella, la nova Sharon Stone. No s'estira la cara sinó que li estiren però sense bisturí. Amb massatges:

Sharon Stone joven GTRES
Sharon Stone joven GTRES
Sharon Stone 2023 gtres
Sharon Stone 2023 GTRES

Sharon Stone segueix sent un mite. Des que va arrasar a les taquilles l'actriu rossa segueix present a les revistes, al cinema i a la memòria de milions de cinèfils. La pel·lícula de Paul Verhoeven de la fasmoa escena de les cames obertes era dolenta a cor què vols però va tenir un ganxo meravellós en el personatge de Catherine Tremell, que seduïa un sonso Michael Douglas i era sospitosa d'assassinar els seus amants amb un picador de gel. Al final no queda clar si era ella. La icona va quedar allà, amb el vestit blanc, sense calces en l'escena de l'interrogatori policial per despistar i un encreuament de cames que ja és Història del cinema.

sharon stone instint basic
Sharon Stone a Instint bàsic

La madura Stone fa menys pel·lis però és estimada i seguida a Instagram. Té 3,6 milions de followers en augment que desitgen veure fotos, notícies i posts de la nord-americana, com aquell topless sense censures, amb la bata cobrint el que la xarxa prohibeix mostrar, els mugrons, però molt fotogènica, al natural. Aquesta és la piscina de la gran Sharon Stone:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Stone escriu "Gratefully Imperfect on a Perfect Day", agraïdament imperfecta en un dia perfecte. Llueix la seva suposada imperfecció, sense photohops i amb una imperfecció perfecta. I fent topless per treure's manies. Una senyora de 65 anys que és més seductora que milers d'instagramers retocades, operades o phtoshopegades. Sharon brilla, dura com una stone. Una joia.

Sharon Stone GTRES
Sharon Stone / GTRES

Sharon Stone és una de les actrius més intel·ligents del panorama mundial.  Alguns crítics la consideren one-woman-hit, l'actriu amb un sol hit. D'aquell film menor dels anys 90 a l'estrellat sense haver d'exercir a la vida real el paper tèrbol i inquietant. Hauria estat vulgar, sense roba interior, en una altra actriu. Ella ho fa irresistible.

sharon stone gtres

Sharon Stone, GTRES

En plena maduresa va protagonitzar una portada de revista i va passar com en tants altres casos recents, Nicole Kidman sense anar més lluny: els portadistes juguen amb el photo-shop i trobem una Sharon irreconeixible i sense arrugues. Així és ella i així la disfressen en portada.

SHARON STONE SENSE PHOTOSHOP:

sharon stone de cerca gtres

Sharon Stone, GTRES

SHARON STONE AMB PHOTOSHOP:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Stone agraeix la foto tot i que no sembli ella: "Gràcies a The Rake per la bonica entrevista. El número 80 ja es pot comprar. Els editors tenen un esquer, els 30 anys de la pel·li Instint bàsic: "Per a la nostra quarta portada anual femenina, tenim a la icònica, irrefrenable i formidable Sharon Stone. Aquesta primavera fa 30 anys que Basic Instinct va canviar la seva vida. Ens porta a aquells dies bojos i explica com va superar el sexisme i l'adversitat per forjar una vida segons els seus propis termes". Una icona del feminisme que ha rebutjat les operacions de cirurgia d'altres estrelles dels 90 com Meg Ryan o Melanie Grifith. Stone és pedra. Ella és una joia, una pedra preciosa.