Als 61 anys Melanie Griffith va ser notícia per passar-se amb el bisturí, el maquillatge i el photoshop. Sinó no s'entén com va poder quedar desfigurada a la seva última sessió fotogràfica d'estudi. En Blau se'n va fer ressòLa cirugía más radical de la historia hace irreconocible a esta ultrafamosa. Des que l'actriu va divorciar-se d'Antonio Banderas no fa pel·lis i només és notícia pel seu look. Ara passa una part de les seves llargues vacances a les Balears i els paparazzi l'han enxampat en biquini. Unes fotos a traïció que permeten veure que es va passar amb els filtres a les fotos pactades. Abans i ara:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

melanie griffitth bikini GTRES

melanie griffith eivissa gtres

GTRES

Les revistes del cor dubten si parlar del clàssic "envidiable figura"  o els temuts aaarghs assenyalant taques, bonys, i pells que pengen. Que les fotos parlin soles. Grifitth té una genètica envejable, la seva mare Tippi Hedren i la seva filla Dakota Johnson són actrius i meravellosament seductores, cadascuna amb una edat diferent: la mare (Los pájaros) en té 89 i la filla (50 sombras de Grey) 29 anyets. Acostuma  a penjar fotos que demostren que els gens compten i que el bisturí va ser un error:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

A Formentera hi ha famosos, famosets i una gran estrella de Hollywood sense filtres, la gran (sense segones) Melanie Griffith.