Nicole Kidman ha fet com el seu exmarit, Tom Cruise: lluitar contra el pas del temps. En el cas de Cruise s'explica perquè la seva feina com a actor no li exigeix matisos. Empalma pel·lícules d'action hero, heroi d'acció, on salta, dispara, desactiva bombes i reparteix cops de puny. Ha fet tantes seqüeles de Missió impossible que n'amaga en número i els posa títols de coses. En canvi, Nicole és un tros d'actriu, amb matisos, sensible, triant sempre papers difícils. Enguany torna a competir per l'Oscar amb  'Being the Ricardos' contra Penélope Cruz. Nicole Kidman ja el té per Las horas on feia de Virginia Woolf. Allà li van posar una pròtesi nasal. Ara va operada de sèrie. 

nivole kidman dee cerca gtres

nicole kidman GTRES

Nicole Kidman GTRES

Costa d'entendre per què una tan bona actriu li té por a les arrugues. Si el guió li exigeix "fruncir el ceño" no pot fer-ho.  La naturalitat expressiva de Meryl Streep, que té 72 anys, és a anys llum de la hieràtica Nicole. Tanta por li té a les fotos que per la promoció com a guanyadora de l'Oscar el proper mes de març ha fet una sessió per la revista de referència Vanity fair. A la portada més que Nicole Kidman sembla la seva filla. De tan rejovenida pel bisturí, photoshop i filtres, és una altra persona:

Hi surt prima, amb roba juvenil, en pose d'Instagramer, tot OK excepte que no és ella sinó una versió estranya d'ella. Un conjunt de la marca Miu Miu,  minifaldilla de cintura baixa i un top minúscul. Com si fos Dulceida, Britney Spears o pitjor, Natalia de OT. És evident que a la revista Vanity fair se li en va la mà contra les estrelles candidates. Penélope sembla Yo soy la Juani:

nicole kidman keith urban EP

Nicole Kidman i el seu marit Keith Urban, EP

Una cosa sí que ha guanyat, un marit normal, Keith Urban també es fa el jove als 54 però no és Tom Cruise i el seu bisturí. Cruise ha estat durant molts anys la gran estrella de Hollywood. Cada pel·lícula seva era un blockbuster, un èxit de taquilla, un esdeveniment. Només fa grans produccions, de ciència ficció o acció, "palomiteres", sense més propòsit que l'entreteniment adrenalínic

Les seves dues últimes pel·lícules pendents d'estrenar, postergades a causa de la Covid, són Missió Impossible 7 i Top gun 2. La setena pel·lícula amb Cruise interpretant Ethan Hunt, un espia internacional, i la continuació de Top gun, on interpreta un pilot d'avions de guerra. Tom Cruise ha fet com l'altre protagonista de Top gun, Val Kilmer. S'ha operat tants cops que ha acabat deformant-se-li la cara. Cruise ha reaparegut a un partit de beisbol on no s'esperava que el fotografiessin entre el públic i apareix molt canviat:

TOM CRUISE ABANS:

tom cruise GTRES

Tom Cruise, GTRES

TOM CRUISE ARA:

tom cruise gros tw

Tom Cruise, twitter

Tom Cruise inflat com un titot, gros de les galtes com si s'hagués punxat un excés de bótox o s'hagués passat amb la cirurgia estètica cara a la promoció de les seves dues estrenes. Pot ser la seva permanent lluita per aparèixer més alt i més jove del que és. Als 59 anys ja no és aquell jove de Top gun 1. Massa bisturí, tint i bótox.