Shakira no es cansa. Quan semblava que la guerra contra Gerard Piqué havia acabat, ha tornat a la càrrega amb un nou tema musical despatxant-se amb el pare dels seus fills. I si en la Session 53 que va interpretar juntament amb Bizarrap atacava la seva mare, aquesta vegada ha estat el pare de l'exfutbolista el que ha rebut. "Allà segueix el meu exsogre que no trepitja sepultura", diu una de les estrofes de la nova cançó. La de Barranquilla no està deixant canya dreta.

Amb motiu de l'èxit del nou tema, Shakira ha tingut una conversa amb Billboard, en la qual ha parlat de la seva situació actual, tant de la seva carrera com de la seva vida personal. "El meu somni més important era criar els meus fills amb el seu pare, tenir una família. Superar els problemes, els obstacles... i envellir al costat d'algú. Ja sé que això no el tindré", va assenyalar la cantant. "Jo creia en el 'fins que la mort ens separi'", lamenta la colombiana.

Shakira continua molt dolguda amb Piqué

"Quan es destrossa una família, crec que no hi ha res que pugui compensar aquest dolor", segueix Shakira, deixant clar el dol que encara pateix després de la ruptura amb Piqué. I avisa: "Encara estic exorcitzant alguns dimonis. Els últims que em queden". És a dir, en un futur pròxim podríem tenir nou tema atacant Piqué i al seu entorn.

Perquè en aquest sentit, Shakira ho té molt clar. "Ser mare soltera, i continuar amb aquest ritme d'estrella del pop penso que no és compatible de vegades. Però a part d'això, he de facturar", va assenyalar la de Barranquilla.

Dos intents de recuperar la relació amb Gerard Piqué

Una Shakira que, segons expliquen des de Barcelona, ha intentat reprendre la relació amb Gerard en dues ocasions. La primera va ser quan va esclatar la crisi. Ambdós van fer l'intent de revifar la flama, però va ser impossible. Amb prou feines van durar unes setmanes més i a continuació Piqué va iniciar la seva relació amb Clara Chía, amb la qual en el dia d'avui manté una relació estable, i va esclatar el divorci.

La segona va passar durant les negociacions sobre la custòdia de Milan i Sasha. Shakira va intentar un acostament, però Piqué ni s'ho va plantejar. A partir de llavors van començar a sortir a la llum la tirallonga de cançons atacant el català. De fet, alguns consideren que, veient com d'ofesa que encara se sent, encara està enamorada. I que no seria estrany que estranyar que tornés amb Piqué demà mateix si l'exjugador li ho demana. Una cosa que, tanmateix, no passarà.