Passat ja l'huracà mediàtic de la corona danesa, avui arriben informacions impactants d'una altra de les grans monarquies europees. A Europa només hi ha vuit reis i una reina, però les bombes reials no escassegen. No hi ha família reial que no se salvi: uns per barallar-se entre ells, altres per caçar elefants a Botswana, altres per ser uns dèspotes i tractar els uixers com a titelles... i altres per viure amenaçats sense poder sortir gairebé de casa. Aquest últim és el cas d'Amàlia, princesa d'Holanda i hereva del tron del seu pare, Sa Majestat El Rei Guillem.

Guillermo i Amelia GTRES
Guillermo i Amelia GTRES

Tal com han revelat els pares de la royal afectada, Guillem i Màxima, la princesa Amàlia no surt de casa a causa de l'assetjament i les amenaces que pateix diàriament. Només trepitja el carrer per anar a la Universitat d'Amsterdam, on estudia Política, Psicologia, Dret i Economia. Tanmateix, el camí a la universitat el fa des de la seva residència familiar i no des de la residència d'estudiants on s'allotjava fa poc: se les va haver de pirar per culpa de la màfia. Els insults a Atenea de Dinamarca (10 anys) que pateix a la seva escola danesa queden només en una mera anècdota davant les amenaces que ha hagut de suportar la princesa Amàlia a la seva (ex) residència d'Amsterdam.

La Fmailia Real holandesa GTRES
La Família Reial holandesa GTRES

Els reis, extremadament preocupats

Els monarques holandesos estan passant-ho fatal. Des que fa unes setmanes la policia va interceptar missatges telefònics en els quals apareixia el nom de la princesa i el del Primer Ministre Mark Rutte, Guillem i Màxima no aixequen cap. En una entrevista als mitjans de comunicació van reconèixer ambdós que senten una tremenda preocupació per la delicada situació de la seva filla. "No hi ha vida estudiantil per a ella com la que tenen altres estudiants. Estic molt orgullosa d'ella i de com segueix endavant amb els seus estudis", reconeixia la reina consort. El rei afegia que "és molt dur". "Té conseqüències molt grans per a ella", van expressar en sintonia Ses Majestats.

La màfia, darrere

Segons les investigacions policials, qui podria estar darrere de les amenaces és la màfia. Tant Rutte com la princesa Amàlia podrien ser objectius d'una banda de crim organitzat de la màfia. Els serveis ocults pretendrien fer saltar el sistema pels aires i és per això que la millor decisió que ha pogut prendre la Família Reial ha estat la de salvaguardar la seva hereva al tron. La policia holandesa va llançar una ordre fa quatre setmanes per tal de que Amàlia abandonés la seva residència i es mudés al palau Huis Ten Bosch. Allà roman tancada amb clau custodiada i quan surt al carrer ho fa amb cotxe oficial i amb un equip de seguretat multitudinari. Almenys ara està segura.

Família Reial|Real Holanda GTRES
Família Reial Holanda GTRES

La relació amb la corona espanyola

És sabut que les Famílies Reials es barregen totes les unes amb les altres. No només a nivell amorós, sinó també escolar. Li passa a la monarquia espanyola. I també a l'holandesa. I és que la filla mitjana de Guillem i Màxima -Alèxia- estudia ni més ni menys que amb Elionor a l'l·lustre col·legi que comparteixen a Gal·les. Allà, la filla de Felip i Letícia i Alèxia endrapa brutals menús repijos juntament amb la seva amiga Alèxia. L'UWC Atlantic College, escola on es va organitzar una bacanal LGTBI, acull aquestes dues royals de prestigi que, tanmateix, tenen caràcters molt diferents. Mentre una és educada, l'altra és influencer. Això sí, les dues tenen sang blava.

Alèxia d'Holanda Twitter
Alèxia d'Holanda Twitter