Elionor farà 16 anys la setmana que ve i ha decidit fer camí al món adult amb pas ferm. Una de les primeres decisions que han afectat la princesa adolescent és no venir per primer cop a la Desfilada militar del 12-O que presideix el seu pare Felip VI com a cap de les Forces Armades. Elionor no hi va posar un peu.

L'explicació oficial és que la noia vindrà en els propers dies pel seu aniversari i pels Premis Princesa d'Astúries. Però el cert és que al seu col·legi de Gal·les estan ja de festa: i no una qualsevol. És una festa LGTBI amb desfilades de nois i noies fent striptease, altres alumnes transvestits i reivindicació homosexual. Les imatges de l'internat UWC Atlantic són de festa total. El vídeo de la festa ha estat esborrat però el recupera un tuitaire. Vídeo:

colegio leonor

colegio leonor 2

colegio leonor 3

leonor internada gales GTRES

Festa al UWC Atlantic i Elionor a Gal·les, Instagram/GTRES

Elionor ha vist com al castell medieval del Regne Unit on estudiarà internada 2 anys  han celebrat una Festa d'Orgull Gai amb centenars d'alumnes eufòrics, despullant-se en els grans salons medievals i celebrant la igualtat de les persones sense que importi l'orientació sexual. I tot això la setmana del 12-O.

El mateix compte oficial de l'internat de luxe ho anuncia. No són festes clandestines sinó oficials: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

L'internat d'Elionor explica: "Aquesta setmana ha estat una setmana estranya a Atlantic. Diferents ajuntaments s’uneixen amb la plataforma de suport i sensibilització LGBTQ + per donar a conèixer la comunitat queer. Es va realitzar una enquesta als estudiants: el resultat d’aquest any va ser que el 32% s’identifiquen amb la comunitat queer, i un 13% dubta. És la nostra enquesta anual".

Per tant un 45% de tots els alumnes, inclosa Elionor, es manifesten LGTBI, del tot o possiblement. Per això Holanda es va plantejar què passaria si l'hereva princesa Amàlia de 17 anys fos lesbiana. 

Elionor està escolaritzada en un col·legi obert, desacomplexat i tolerant amb l'explosió hormonal. I això ha irritat els sectors fatxes homòfobs espanyols que s'esquerden les vestidures i ja parlen de "bacanal LGTB", de "la decadencia de la civilización" o que insulten menors "maricones, enfermos mentales, degenerados":

WhatsApp Image 2021 10 19 at 10.51.33

Dels 360 alumnes d'entre 16 i 18 anys un 45% són LGTBI. Elionor ha viscut la setmana queer entre banderes de l'arc de Sant Martí, tangues i roba interior. Telecinco ho explica així:

"En una performance similar a un cabaret se ve a varios estudiantes, chicos y chicas, realizando una especie de striptease, algunos se quedan con un pequeño tanga con las banderas de EE.UU y la de Gales. Otros alumnos de sexo, aparentemente masculino llevan vestidos normativamente femeninos y viceversa. Los hay que desfilan con el torso desnudo y es su espalda se puede leer "Don't sexualize us" (No nos sexualicéis)".

leonor

Elionor, GTRES

Aquesta reivindicació per la llibertat, els monàrquics ho troben una bacanal. Són adolescents i gairebé adults de 18 anys. Si practiquen sexe entre ells és cosa seva. 

Letícia mai ha presidit un acte de la comunitat LGTBI i això sí que fa vergonya. Elionor es fa gran.