Ens imaginàvem que era gourmet, però és que directament és d'estrella Michelin. L'escola britànica d'Elionor, on la princesa d'Espanya està cursant 2n de batxillerat, és dels més exclusiu, no ja de Gal·les, sinó de tot Europa. Es tracta de l'UWC Atlantic College, una escola similar a la de la seva cosina Irene Urdangarín, a Ginebra, que costa 30.000 euros a l'any.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

En aquest centre es viu de luxe: només les personalitats amb més pasta de Gal·les poden escolaritzar els seus fills. Altres pares, com és el cas de Felip VI i Letizia , que ahir va complir 50 anys, porten la seva filla perquè, a més que podrà viure una reconfortant estança, podrà aprendre a la perfecció l'anglès, una llengua necessària per al seu futur tron. L'UWC Atlantic College no sembla pas una escola: amb pintes de castell medieval, els nens i nenes -la majoria pijos- que estudien allà gaudeixen d'un entorn inigualable. Jardí colossal, enormes patis i nombrosos centres esportius, en els quals es pot practicar fins i tot caiac. Però en el que ens volem fixar avui és amb el menú. Què mengen els i les estudiants d'aquest luxuriós centre?

UWC Atlantic College - Instagram
Escola Leonor 1 OK

Pota negra

Així ho podríem definir: pota negra. El menú que engoleixen els centenars de nens que formen part de l'UWC College és digne de distinció. Pel que se sap, l'hereva del tron de Felip menja ric, fresc i variat. Per exemple, l'altre dia, la princesa va poder degustar l'exquisida mussaca de be amb formatge feta i nou, que anava acompanyada amb un segon plat que feia la boca aigua... una exquisida amanida grega. Composta per tomàquet, cogombre, pebrot i ceba vermella, estava amanida amb un exquisit oli d'oliva d'arbequina de primera premsada. D'acompanyants, carbassó rostit amb llimona i cuscús integral. Per rematar, una peça de fruita.

Menjador UWC Atlantic College
Menjador UWC Atlantic College

La preocupació de la reina Letizia

Com poden comprovar, aquest és un menú que a més d'un li agradaria assaborir, no ja en una escola, sinó en un restaurant amb estrella Michelin. Allunyat dels càterings de fast-food típics de la Gran Bretanya, aquest deliciós menú el veu amb molt bons ulls la reina Letizia. La principal preocupació de la dona de Felip ha estat sempre la correcta alimentació de les seves filles, especialment quan aquestes mengen fora de casa. I què millor que un menjar fresc, de temporada... i grec! Aquesta gustosa mussaca acompanyada de l'amanida de feta era un homenatge a la seva àvia Sofia. De ben segur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)