Al rei Joan Carles ni està ni se l'espera. Des que va esclatar la pandèmia de coronavirus només se l'ha vist una vegada anant a fer-se una revisió a l'hospital. Però a Joan Carles les seqüeles de les quals difícilment es recuperarà són les produïdes pel corinnavirus. La mà llarga de l'emèrit i els escàndols a Suïssa arriben a tal punt que ni tots els intents de jutges i polítics espanyols pot fer que quedin amagadets sota la catifa. La brossa vessa per tot arreu i no sembla que el Borbó pugui anar-se'n de rositas. Segueix llegint Joan Carles se'n va d'Espanya.

joan carles ulls tancats GTRES

GTRES

Veurem què passa i si finalment les investigacions el porten al banc dels acusats. De moment, Pilar Eyre continua aportant més llum a l'opacitat dels passadissos de Zarzuela. Al programa Todo es mentira, la periodista catalana ha assegurat que "es evidente que este entramado lo sabían todos... Él lleva haciendo lo mismo desde el año 73. Todos estaban al tanto, todos los presidentes del gobierno español, de los asuntos turbios y opacos del rey". En parlen les televisions del país i en parlen també a la premsa estrangera. 

tem eyre2

Cuatro

La RTV pública francesa, fa poc va destruir Joan Carles amb una severa afirmació. Van a sac i sense embuts: "L’ex rei d’Espanya està nu. A Espanya viuen un esperpento, grotesc vaudeville molt castellà on el ridícul sovint passa per la intervenció de les dones. Des de 2014, l’ex rei només és un trist individu perfectament acusable. Cada paper és més còmic i patètic que l’anterior. Vam saber, per exemple, que el 2010, Juan Carlos passejava per Ginebra com un vulgar gàngster de sèrie B amb dos milions en efectiu a sobre". Però el grotesc vaudeville no acaba aquí. Es pot estendre dels negocis fraudulents als assumptes d'alcova. Perquè grotesc també és tot el que envolta els líos de faldas de Joan Carles amb Corinna. Ara, tal i com ha dit Eyre al programa de Risto, ens hem hagut d'assabentar, per una revista portuguesa, que la reina Sofia era conscient de la relació del seu marit amb la seva amant més cèlebre. Relació que venia de llarg:

La periodista fa referència a la revista Lux, que assegura que la reina Sofia va saber en tot moment, que des del 2004 fins el 2012 el seu marit tenia una relació amb Corinna. Una revelació increïble sobre els Borbons per part de la premsa estrangera que no dubta en ensenyar els draps bruts d'una monarquia espanyola que fa aigües per totes bandes:

revista lux

revista lux2

Sofia, sabedora de tot el que feia i desfeia Joan Carles sense ella... Els que ja seria hora que sabéssim tot el que ha fet aquest personatge som tots els ciutadans que paguem els nostres impostos perquè l'emèrit vagi per la vida creient-se intocable.