La fiscalia espanyola ha hagut d'assumir a la força la investigació judicial del cas Joan Carles, veient com empeny la fiscalia suïssa. El Tribunal Suprem espanyol passarà una nova vergonya internacional quan un jutge suís sigui el primer en citar a declarar el rei emèrit, que a Espanya no gaudeix d'immunitat però està aforat al TS. Cal anar a la premsa estrangera per saber com va la investigació de la corrupció reial. A la molt escoltada ràdio pública francesa Radio Inter han humilat Joan Carles. Aquest és un fragment:

joan carles careta GTRES

GTRES

A França van a sac: "L’ex rei d’Espanya està nu. Juan Carlos està sota investigació formal per frau fiscal i blanqueig de comissions il·legals. Qui va regnar durant 39 anys sobre el nostre veí al sud, descendent directe de Lluís XIV, cap de l'Estat de la 4a economia de la zona euro, és tractat per la justícia del seu país com tractem un petit poblet".

larsen corinna GTRES

GTRES

L'emissora pública parla de Corinna sense embuts com "l'amant del rei" i afegeix "A Espanya viuen un "esperpento", grotesc vaudeville molt castellà on el ridícul sovint passa per la intervenció de les dones. Des de 2014, l’ex rei només és un trist individu perfectament acusable".

joan carles ulleres sol GTRES

GTRES

El locutor dedica un seguit de paraules gruixudes contra el descendent de reis francesos: "Un diari suís publica la documentació i cada paper és més còmic i patètic que l’anterior. Vam saber, per exemple, que el 2010, Juan Carlos passejava per Ginebra com un vulgar gàngster de sèrie B amb dos milions en efectiu a sobre. Un petit regal de Bahrain que havia d'ingressar discretament". Joan Carles patètic, guinyolesc i un mafiós de pel·lícula dolenta. 

felip macron efe

EFE

França humilia la Corona Espanyola i la seva ràdio estatal acaba: "La Història no sembla ni tan sols servir de lliçó als borbons d’Espanya: ja van perdre la corona diverses vegades als segles XIX i XX. Perdre-la una altra vegada ni tan sols seria l’excepció, sinó la regla". Al país de Macron, els monarques corruptes van abdicar ràpid: guillotinats.