La fixació de la premsa alemanya per la reina Letícia és un fenomen digne d'estudi. Parlen més d'ella que d'Angela Merkel. No hi ha dia que les revistes d'aquell país no es fixin en algun detall de la reina espanyola. Li van fer un reportatge fent un seguiment d'ella durant un any al programa De professió: reina, a la cadena ZDF on lamentaven que a Espanya odien i insulten Letícia amb massa facilitat. Després, el portal news.de va parar atenció en un detall que es veu (o millor dit, que no es veu) en les seves mans: no porta l'aliança de casada, segons deien, perquè li provoca ferides a causa de les constants encaixades i dels nombrosos besamans, però també perquè "a molts espanyols els recorda un escàndol que la família reial preferiria oblidar", en referència a que va ser adquirit amb la targeta de crèdit de Noós.

leticia mans 2 gtres

GTRES

Letizien von Spanien torna bojos els lectors d'un país que no té monarquia. Pobre d'ella que dugui algun vestit que li faci una mica de bossa a la panxa que més d'una publicació especularà amb si torna a estar o no, embarassada. I ara, el motiu que han destacat en la revista Bunte, que darrerament s'ha mostrat molt crítica amb la reina, l'han trobat en l'acte d'obertura del curs escolar al que va assistir aquesta setmana a Extremadura on van obligar una nena que plorava a cantar-li a la reina el 'cumpleaños feliz'.

leticia nena plora GTRES

GTRES

Així com Letícia observava amb atenció la nena en qüestió, a ella mateixa qui l'observa amb lupa és la premsa alemanya. I en aquell mateix acte han vist un descuit. Minso. Però un descuit al cap i a la fi. Mentre saludava el públic assistent que es va congregar en la seva arribada a la localitat de Torrejoncillo, a Cáceres, la brusa que duia va deixar al descobert els seus sostenidors, en un moment que tenia els braços alçats mentre saludava al respetable. I Bunte titula amb un explícit "¡Uy! ¡S'ha vist més del que s'esperava!", incidint en que la reina no va parar la suficient atenció i va deixar veure "la roba interior reial".

leticia sostenidors gtres

GTRES

titular bunte leticia

Si per uns centímetres de tela sota el braç esquerre es posen així, no ens imaginem si algun dia Letícia protagonitza un 'Marta Chávarri' o un Instinto básico... La implosió que hi podria haver a les redaccions alemanyes seria tan potent que arribaria fins a Zarzuelen.