L'hermetisme de la família reial ha tornat a aflorar aquest estiu després del paperot a Palma. Després d'uns dies on la reina ha volgut donar la imatge de que està encantada de la vida a Marivent, Letícia ha continuat amb les seves vacances per descansar després de les vacances. Perquè potser enganyarà a molts, però no a la periodista Pilar Eyre: "Letizia sigue considerando su estancia en la maravillosa isla de Mallorca (...) como una ocupación profesional que le aburre y le pone nerviosa". 

leticia bossa 3

GTRES

I un estiu més, Zarzuela fa mutis por el foro i no especifica on, quan ni com han anat els monarques i les seves filles. No fos cas. Les vacances privades que els Borbons s'agafen després del posat estiuenc a Marivent continuen sent una incògnita. A Felip el van veure quedar-se uns dies a l'illa, sense la seva dona i les nenes, anant a sopar amb uns amics i fent esforços perquè no li fessin fotos

felip sopar restaurant

GTRES

S'ha dit que han marxat a les Barbados. Juntets. Però no és això el que li consta a l'experta cronista reial, tal i com escriu a les pàgines de Lecturas. Res més lluny de la realitat ("¿Las Barbados? No, este año no tocaba"). Felip i Leti han estat separats aquests dies. Ella "desapareció del mapa y se fue a un destino desconocido. Sola, con sus hijas". Ell, una setmaneta més a Marivent sense dir-ho pràcticament a ningú. Fent què?: "Jugando al pádel, bañándose en la piscina, dejándose mimar por su madre y tal vez por su hermana Cristina, cogiendo fuerzas para afrontar el duro curso que viene".

felip peto sofia efe

Efe

El rei, en braços de la mare i lluny de la dona. "¿Están mal?”, es pregunta i pregunta Pilar Eyre a l'entorn dels Borbons. Resposta: un 'no' categòric..., però amb matisos: "Lo que pasa es que Letizia es muy invasiva, no calla nunca, y Felipe necesita desconectar de vez en cuando”. Així s'entenen moltes de les bronques que li fa. Queda poc, doncs, perquè Letícia i Felip es retrobin. Però al poc de veure'l, la reina anirà a veure algú a qui visita sovint: “la última semana de agosto, como es habitual, doña Letizia pasará por su médico de estética para…”... Uns punts suspensius que fan imaginar un nou retoc, i ja hem perdut el compte. Nova operació? Més aviat unes punxades de botox. Caldrà estar atents a la cara de Letícia els propers dies.