Sofia i Juan Carlos es van casar per obligació i no per amor. L'emèrit estava enamorat d'Olghina, però Juan de Borbón li va obligar a trencar la relació, pel seu costat, l'emèrita estimava Harald de Noruega, però no va anar corresposta. Amb resignació, es va casar amb el pare dels seus fills. Només van tenir relacions íntimes per trobar l'hereu al tron, Felip VI. A partir d'aquell moment, van dormir a ales diferents del palau. La mare de l'actual rei sempre es va sentir sola, apartada de tota la família. Quan va descobrir les infidelitats del monarca es va sentir humiliada i traïda.

Les constants infidelitats de Juan Carlos a Sofia van ser el seu dard més gran. La va ridiculitzar i aquesta va prometre venjar-se de totes elles. Hi va haver un temps en el que el llavors rei ja no dissimulava. Estava enamorat i la seva debilitat eren les dones, més enllà del poder. Molts mitjans de comunicació ocultaven les seves relacions, però la veritat és que el pare de Felipe no estimava la seva mare. El 2010, quan Juan Carlos va ser operat d'un càncer a l'Hospital Clínic de Barcelona, Corinna Larsen va ser qui va estar al seu costat en tot moment i no la reina Sofia.

reina Sofía
reina Sofía

Corinna Larsen estava a l'habitació de Juan Carlos quan va arribar Sofia

La reina Sofia sabia tot, com va revelar Pilar Eyre en el seu blog de la revista Lecturas. "Sofia ho sap tot: la història d'amor del seu marit amb Corinna. L'abril de 2006 Juan Carlos estava tan cec d'amor pel seu amant que no consentia separar-se d'ella. Va aconseguir portar-la a un viatge oficial a l'Aràbia Saudita. Corinna va viatjar al mateix avió militar que la reina. Durant vuit hores van compartir el mateix recinte. El rei es va asseure al costat de la seva xicota, cosa que a ningú va estranyar, perquè el matrimoni real feia molts anys que no li dirigia la paraula".

Corinna Larsen
Corinna Larsen

Sofia va coincidir en aquella habitació d'hospital amb Corinna. L'empresària alemanya era allà i l'emèrita arribava amb el cotxe oficial. "A la sala vip del Clínic una plorosa Corinna esmicolava un mocador de paper: 'Princesa, hem d'anar-nos, que arriba la reina. De pressa, a l'ascensor. No, que a baix aquesta la premsa, a la zona de metges. L'ascensor està pujant. Cura! Puja la reina!'. Homes amb orellera corren pels passadissos conduint gairebé enlaire una Corinna atordida per una nit sense dormir i molt afectada per l'estat del rei. La baixen per un muntacàrregues de lliteres mentre la reina arriba en el mateix instant a la sisena planta". En donar-li la xivatada Corinna va sortir corrents pel muntacàrregues.

Pilar Eyre va revelar com anomenava Sofia a Corinna Larsen. "Esa mujerrr" com li anomena amb el seu accent germànic".