En mig de tota la tempesta que està descarregant sobre la Corona, només un nàufrag sembla lligat al tronc d'una palmera, impertèrrit: l'emèrita. Sofia està fent-se la grega que no s'assabenta de res però la premsa especialitzada no està disposada a passar-li ni una. Pilar Eyre està una mica tipa que santa Sofia passi sempre com la bona i l'ha esbudellat al seu blog de Lecturas. El resum és que Sofia ho ha sabut sempre tot i no es divorciava perquè perdria la condició de reina consort. Banyes tapades amb corona.

reina sofia mira raro GTRES

Sofia amb cara de "Ups me han pillao", GTRES

Defineix Eyre amb una paraula què sent Sofia pel seu encara marit: "Indiferència", però maquinant una subtil venjança contra totes les amants de Joan Carles, amb un objectiu especial: el fill de Corinna, Alexander: "Sofía maniobró para que el hijo de Corinna no fuera admitido en un buen colegio en Inglaterra y que las familias aristócratas inglesas le hicieran el vacío. Alexander, que no es hijo del rey –ya que nació dos años antes de conocerlo– sino del príncipe Casimir zu Sayn-Wittgenstein, tuvo que ir al final a un prestigioso internado suizo". Eyre no sospita que Corinna i Joan Carles tinguessin relacions sexuals abans del que es diu. 

fill corinna

Alexander a l'esquerra amb la seva mare Corinna, GTRES

Si el nen sembla el germà petit de Felip serà casual (o no) però Eyre descarta que sigui fill de Joan Carles tot i que li digués "papá". La cronista catalana, la que més en sap de Joan Carles, enfila Sofia per fer-se la boja però fer i desfer contra les rivals: "A dos catalanas no las invitó nunca a las recepciones en el Palacete Albéniz, aunque ambas poseían título. A otra señora de la nobleza alemana la humilló de todas las formas posibles, negándole incluso un amarre en el Club Náutico de Palma. A Marta Gayá intentó que la sociedad mallorquina la marginase. Por cierta presentadora de televisión (es refereix a Anne Igartiburu) preguntó a otra con la que tenía más confianza (es refereix a Terelu Campos)".

sofia cara fastic gtres

Sofia amb cara de "Se va a enterar", GTRES

Acaba Eyre amb un meravellós joc de noms i endevinalles. Tres famoses a qui els rumors han relacionat amb Joan Carles: "A veces eran simples sospechas. A Isabel Preysler, a Tita Cervera, a Marta Chávarri, siempre las saludaba con frialdad". I quatre possibles amants de la reina per despit: "Un arquitecto, una personalidad política ya fallecida, un apuesto caballero portugués con el que se vería en Londres, el escritor J.J. Benítez que le escribía poemasTodos, rumores infundados". Grandiosa Pilar Eyre: apunta però no dispara del tot. Continuarà.