Molt s'ha escrit sobre la presumpta relació entre la reina Sofia i Alfonso Díez. El vidu de la duquessa d'Alba tindria un gran afecte per l'emèrita, el que s'evidenciaria en unes cartes i trucades que van fer sospitar. Pilar Eyre va deixar caure una possibilitat: potser tenien una aventura?

Les infidelitats del rei Joan Carles ja es donen gairebé per oficials, però mai no s'havia dit que la Reina també tindria 'amiguets especials'. Les revistes del cor van anar plenes durant una bona època especulant i publicant fotografies de la parella, encara que Alfonso va negar que fos veritat taxativament.

Ara bé, això no va impedir que la periodista seguís insistint-hi: “Trucades, missatges, cartes, regalets, un parell de trobades als afores de Madrid... En aquests moments l’amistat entre Alfonso i Sofia segueix viva i discreta!”, li hauria assegurat la també periodista Beatriz Cortázar.

reina sofia alfonso diez gtres

GTRES

A poc a poc els ànims es van anar calmant, però ara el tema ha tornat a ser notícia. Per què? El responsable és el futur duc d'Alba, que va provocar que ambdós coincidissin a la seva boda. 

La reina Sofia va ser la convidada sorpresa de la multitudinària cerimònia, a la qual va assistir per felicitar la parella de casats. Ara bé, totes les mirades van centrar-se en com actuava en trobar-se a Alfonso Díez després d'un temps. Se saludarien afectuosament? Seurien junts i es posarien al dia? O optarien per fer veure que no es coneixen per no donar encara més pes als rumors?

En un moment en el qual la Casa Reial trontolla d'aquesta manera, la reina Sofia no es pot permetre encara més dards. I segurament per això va decidir fer cas omís a la presència del seu amic. Look assegura que ni tan sols s'haurien saludat...

sofia i alfonso  tele5

Telecinco

Què hi ha de veritat darrere d'aquesta història? Amaguen alguna cosa o simplement es va exagerar la seva amistat?