Els crítics amb la monarquia consideren que democratitzar-la l'ha "vulgaritzat". Un dels símptomes és casar-se amb plebeus. Així ho va fer el rei d'Espanya. Felip va enamorar-se d'una periodista republicana, atea i d'esquerres com Letizia Ortiz. La reina Letícia (com si fossin dues persones diferents: canviant de nom) ha fet un esforç titànic per semblar règia, estirada, esquerpa i rígida com un pal. Però quan es relaxa i s'apaguen els focus surt la dona normal, la dona vulgar.

leticia frame

L'última mostra són les vambes que va dur en una sortida a comprar a una botiga low cost de l'empresa catalana Mango. Els experts en moda han descobert quin calçat esperpèntic duia la reina als 46 anys: unes vambes de sola enorme, com una xoni de polígon:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Looks de la Reina Letizia 👑 (@letizia_de_princesa_a_reina) on

Unes Adidas edició limitada, de nom més llarg que el preu: Adidas Originals NAKED x adidas Consortium Magmur Runner. Es compren al web que podeu visitar aquí, per 150 euros, un preu dins els barems de la marca alemanya. Les fans dels estilismes de la reina les veuen "horroroses":

  • talianavr ¡Qué horror de playeros!, con esa suela inmensa, por muy de moda que estén son horribles, igual que las famosas Fila. Pero si tienen éxito es que a la gente les gustan ¿no?. 
  • sruizdiazb Ese modelo Chunky de zapatilla son muy toscas y grandes para los tobillos Yam pequeños de Letizia ‼️ y coincido, podrán estar de moda y ser muy exclusivas, pero son horrorozas‼️
  • agueda_66Pues son horrorosas. Por mucho que sean exclusivas🙊🙊🙊🙊🙊
  • ximecol03 Jajajaja letizia parece q va en lancha con esas zapatillas tan grandes😂😂😂😂😂

Letícia amb bambes, menjant pipes i escopint les closques a terra i encarant-se amb cara de choni a una octogenària. Letícia és una autèntica reina. Una Latin Queen.