Només un fet natural podria desencadenar la major crisi constitucional de la democràcia: el tercer embaràs de Letícia. Si la reina té un fill automàticament passa a ser príncep d'Astúries desposseint la seva germana gran Elionor del títol i de la condició d'hereva al a Corona. La Constitució és una engendre masclista i en la successió a la Corona manté la prevalença dels homes sobre les dones. Un nyap contra la igualtat de gènere que ningú no ha rectificat en 40 anys. Una pista ha fet pensar que Letícia, als 46 anys, busca quedar-se prenyada:  ha comprat un llibre sobre què menjar per ser fèrtil. 

leticia fira llibre EFE

EFE

En públic ha fullejat, pel què diran, Una historia de España de l'escriptor ultra unionista Arturo Pérez Reverte. Però Onda Cero ha pogut saber quins llibres ha comprat Letícia. I el primer és sorprenent: La cocina de la fertilidad d'Andrea Carucci. Un llibre que s'anuncia així a la seva contraportada: "Nunca es tarde. Comenzar una dieta sana fértil no solo nos va a llevar al objetivo de ser padres. Estaremos invirtiendo en la salud de nuestro futuro bebé". O Letícia està embarassada o no ho descarta en els propers mesos. Hi és a temps tot i les dues cesàries d'Elionor i Sofia.

leticia embarassada GTRES

letizia embarassada GTRES

GTRES

Ja no és que el vestit li faci bossa i sembli embarassada. És que està documentant-se per mantenir-se fèrtil. El periodista de l'emissora de Planeta Carlos Alsina no només ha sabut quins llibres ha comprat la reina sinó que li ha preguntat en persona: "Majestad, ¿es usted cultureta?" i Letícia ha respost que sí amb el cap. Aquí poden veure el vídeo:

leticia Onda cero

Onda Cero (clica la foto per veure el vídeo)

portada la cocina de la fertilidad andrea carucci 201904301625

Alsina ha reconegut que Letícia li ha donat "la mano fría", corroborant la tesi de que Letícia és Frozen, la reina del gel. Encara és una reina jove per tenir un tercer fill. El que no dirà mai és que seria el seu quart embaràs, i no el tercer. Abans de tenir dues filles es va quedar prenyada l'any 2002, abans de conéixer Felip. Era un embaràs no desitjat i va avortar. Ho documenta amb els papers de la clínica avortista el cosí de la reina, David Rocasolano, al llibre Adiós Princesa. Però Letícia aquest llibre no se l'ha comprat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat