Diumenge de Resurrecció de l’any 2018. La Catedral de Palma és l’escenari del moment més lamentable que ha protagonitzat mai la reina d’Espanya: l’esbroncada amb la seva sogra, impedint que es pogués fer una foto amb les netes. Per més temps que passi, mai ningú no oblidarà la imatge de Letícia abraonant-se sobre Sofia. Les dues ho saben i intenten, com sigui, enterrar la polèmica. Però no se’n surten. Es fan fotos juntes, surten plegades a passejar... i tot és en va. L’últim intent de fer creure als ciutadans que la seva relació és excel·lent, una sortida al cinema amb les dues nenes.

reina leticia sofia elionor gtres

GTRES

La mare i l’àvia han portat Elionor i Sofia a veure ‘El rey león’. Fins aquí tot normal, si no fos perquè la reina emèrita ja hi va anar fa uns dies amb les seves altres netes. O bé li va encantar el film, que és molt monàrquic, i volia repetir (vist així, tindria certa lògica) o tot plegat és un paperot perquè els fotògrafs la retratin amb Letícia i fer veure que ja són amigues. Una tesi que comparteix la cronista reial Pilar Eyre, que interpreta l’escena com un intent desesperat de “intentar borrar de nuestras retines lo de Palma y el rumor de que no las ve nunca” (a les nenes).

Si s’han tirat o no les crispetes per sobre, és un misteri perquè dins de la sala no es pot gravar amb vídeo. El millor que poden fer Letícia i Sofia per dissipar els dubtes sobre la seva mala relació és seguir la doctrina de la pel·lícula, “hakuna matata”: viu i sigues feliç.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat