Joan Carles i Sofia, el matrimoni emèrit, representa l'obra de teatre "Amor real en la 3ª edad" anant plegats fins a Galícia perquè el monarca de 81 anys faci veure que pilota un vaixell. Aprofitant la reconciliació pública, qui en sap més dels amors de Joan Carles es despatxa a gust. Pilar Eyre aprofita el blog a Lecturas per explicar que la poligàmia, furor sexual i amor nàutic li venen de lluny a l'emèrit.

joan carles sofia elena efe

EFE

Escriu Eyre a Lecturas: "Don Juan Carlos ha visitado el Juan Sebastián Elcano ¡junto a Sofía! ¿Sabrá la pobre reina que el don Juanito que se embarcó como guardiamarina en 1958 estaba loco de amor por una disoluta condesa italiana, y que fueron precisamente su padre y Franco los que le obligaron a enrolarse en el buque escuela para alejarlo de ella?". En els seus molts llibres i articles, Pilar Eyre ha documentat la joventut del príncep Joan Carles quan Don Joan i Franco es temien que hi haurien molts hereus il·legítims si deixaven sol J.C. La millor manera que no mantingués relacions sexuals diverses era enrolant-lo a un vaixell.

joan carles bribon gtres

GTRES

Conclou Eyre: "Tarea inútil, porque durante la travesía don Juanito le envió a Olginha de Robilant decenas de fogosas cartas en las que le revelaba que “esta noche en la cama he pensado que estaba besándote, pero me he dado cuenta de que no eras tú, sino una simple almohada arrugada y con mal olor”. Joan Carles tenia somnis humits amb la seva amant però en realitat estava abraçant-se, o coses pitjors, amb un coixí pudent. Anava més sortit que un mico. Quina diferència amb la seva vida actual, de la maneta de Sofia. D'aquella època només en queda el nom del seu vaixell.

joan carles bribon ep

EP

El Bribón és ara un barco per competir de regates amb el coix Joan Carles encastat com un clau. La història d'amor amb la comtessa dissoluta va acabar com totes: amb Joan Carles sent-li infidel amb una altra: "En Brasil Juanito se enamoró de una sensual carioca, y en el viaje de vuelta a España se carteaba también con ella. Fue cuando Franco le comentó a su primo “al príncipe hay que casarlo”. ¡Y ahí apareció Sofía, la griega!". És a dir que la història d'amor que ens ven Zarzuela va ser buscar bromur grec pel fogós Joan Carles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat