Que la reina Letícia és una addicta a la cirurgia estètica és una evidència. És la persona més fotografiada d'Espanya i queda a la vista de tothom que als 47 anys ha envellit diferent: en comptes de sortir-li arrugues s'elimina faccions de la cara. O al cul.

rinoplastia leti

Rinoplàstia Letícia / Telecinco

Ho ha destapat Jaime Peñafiel al digital LOC: "Veo a famosas, famosillas, celebrities y aspirantes mostrando el culo antes que la cara en photocalls, fiestas y playas". I després de fer una llarga llista de senyores operadas de les natges hi inclou la primera, la reina d'Espanya.

letizia carla bruni GTRES

GTRES

Molt recordada la foto pujant les escales de Zarzuela amb Carla Bruni, exprimera dama de França.Peñafiel diu que s'han posat cul una larga llista de VIPS: Elsa Pataky, les Kardashian, Isa P. filla de la Pantoja (segons Peñafiel "hija adoptada en mala hora") i molt a prop de la reina Letícia: la seva neboda política, nòvia de Froilán. De Mar Torres escriu "con solo 21 años ha mostrado su espléndido trasero. Y dicen que Letizia también se lo ha retocado". Per Nadal a Zarzuela duel de natges: Mar Torres i Letícia:

Mar Torres novia Froilan 2 @martorress

@martorress

La comparació del cul de Letícia abans i després sembla donar la raó a Peñafiel. O és un efecte òptic o Letícia s'asseu sobre unes pròtesi a les natges:

LETÍCIA D'ESQUENES ANY 2013:

leticia cul vell GTRES

GTRES

LETÍCIA D'ESQUENES EN L'ACTUALITAT:

leticia cul GTRES

GTRES

Aquest és el vídeo de com ha evolucionat el cul de Letícia de 2014 a 2019. Cinc anys de natges:

Pocs gosen publicar el que publica el degà dels cronistes reials. Paraula de Peñafiel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat