Mentre la premsa sensacionalista alemanya assegura que Letícia estaria embarassada del seu tercer fill, aquí es continua especulant amb la possibilitat seriosa que ella i Felip no se suporten i que haurien pensat ja en el divorci. Però mentre aquest moment arriba, o no, la ruptura que hi ha ara per ara a la vida de la reina té un nom, Felip... Felipe Varela.

felipe varela gtres

GTRES

El dissenyador de capçalera de la reina, a qui veiem a la imatge al costat de la mare de Letícia, Paloma Rocasolano, està cada dia més allunyat de la seva model de més pedigrí. Segons la revista Vanitatis, el que semblava un binomi indestructible no està passant pel seu millor moment. Varela era -és- alguna cosa més que el seu modista més utilitzat. Varela és un amic, un confident, algú amb qui la reina passa hores i hores quan vol tocar de peus a terra i allunyar-se de tot el que implica la Zarzuela. Bé, algú amb qui passava hores i hores perquè ara la relació s'està apagant. Letícia i Varela són amics íntims des que va anunciar el seu compromís matrimonial amb el rei Felip. Des de llavors, són molts els vestits que ha lluït que duen la signatura del dissenyador.

felipe varela 2

GTRES

felipe varela 3

GTRES

felipe varela 4

GTRES

felipe varela 5

GTRES

Desenes i desenes de peces creades per Varela que ara han deixat de penjar al vestidor de la reina. La darrera vegada que Letícia va lluir un vestit seu va ser el 6 de gener, fa sis mesos. Un vestit de vellut color blau navy amb mànigues bollades, cinturó incorporat, coll nadó i brodats al llarg de la faldilla que es va posar quan va acompanyar el seu marit a la commemoració de la Pasqua Militar.

felipe varela 6

GTRES

Des d'aquella data, el dissenyador madrileny ha quedat en un segon i fins i tot, tercer pla, en detriment d'altres firmes que ara ocupen el seu armari, com Carolina Herrera o Hugo Boss. Vanitatis, fins i tot, es mostra contundent en afirmar que "Varela ya no existe para doña Letizia. Él era el encargado antes de elaborarle a la Reina los trajes a medida, pero ahora ya tiene a otros que se lo hagan". A què és degut aquest canvi?... Remuntem-nos a l'any 2003. Quan Letícia passa a formar part de la família reial, la seva sogra li recomana que es busqui un dissenyador de capçalera. Ella tria Varela, que no només la vestiria a ella, sinó també a la seva mare i germanes pels actes més escollits, convertint-se en una obsessió estilística de Letícia, que va arribar a tenir un 90% de peces seves. Quan va començar a girar la truita? Amb la proclamació de Felip VI.

Rei Felip proclamació  GTRES

GTRES

Letícia comença a flirtejar amb Carolina Herrera, Nina Ricci o Designers Remix... i amb Eva Fernández. La seva estilista personal va convertir la reina en una it girl i la va anar allunyant de Varela, obrint-li els ulls a la seva clienta i descobrint-li que hi havia vida més enllà de Varela, com Ana Locking, Teresa Helbig, Pedro del Hierro, Stella McCartney, Delpozo, Juan Vidal, Atos Lambordini o Sweet Matitos, els dissenyadors catalans seguits també per Helena Rakosnik i Artur Mas

leticia faldilla indepe GTRES

GTRES

La prova de foc per saber si el divorci serà total la tindrem el 12 d'octubre. El Dia de la Hispanitat Letícia sempre ha estrenat vestit de Varela. Veurem si és fidel a la cita

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat