La reina Letícia ha començat la setmana presidint un acte commemoratiu del dia mundial de les malalties minoritàries. La seva presència al teatre Goya de Madrid ha estat molt aclamada, celebrant que doni visibilitat  a una campanya que té com a objectiu conscienciar sobre les patologies poc freqüents.

La monarca col·labora des de fa temps amb la federació que l’organitza, fent audiències públiques i privades i anant a activitats com aquestes. Tampoc s’ha volgut perdre aquesta ocasió, el que ha fet que rebés crítiques a El Programa de Ana Rosa. Per què? En optar per complir l’agenda oficial i no canviar l’acte per poder anar al funeral del petit Gabriel.

Polèmiques a part, cal destacar el conjunt que ha estrenat Letícia. Si la setmana passada explicàvem que s’havia deixat veure més somrient que mai, ha tornat a lluir dentadura. Ara, però, presumint també un nou estil.

Es tracta d’un conjunt de jaqueta i faldilla tweed d’Hugo Boss en rosa apagat i rivets de pell negres, a conjunt amb el llarg abric que portava a l’entrada de l’edifici. Ha optat per combinar aquest estil Chanel amb una camisa blanca senzilla i clàssica, un clutch negre amb tatxes i uns alts salons.

reina leticia traje  casa real

Casa Reial

 

REINA LETICIA TRAJE CASA REAL   efe

REINA LETICIA TRAJE CASA REAL 2  efe

EFE

 

reina leticia traje 2 casa real

Casa Reial

Ivan Mañero, un prestigiós cirurgià plàstic, ha contestat tots els rumors i ha confessat que Letícia s'hauria sotmès a més d'una operació estètica: "Està molt ben operada", ha dit. En parlarà al respecte la monarca en alguna ocasió? 

Ara, però, totes les mirades estan centrades en la infanta Cristina, depressiva davant la possible -i pròxima- entrada a presó d'Urdangarin. El seu fill gran es troba a Cambodja i el segon a Londres, sentint-se encara més sola arran de la gairebé indiferència que està demostrant el rei Felip VI. Diuen que la reina Sofía estaria mediant entre els germans, intentant que acullin Cristina i els nens en cas que Urdangarin acabi empresonat. Què en pensa la reina Letícia? Perquè és sabut per molts que les cunyades mai han estat amigues ni s'han portat massa bé, precisament...